TR-DOG HYBRID GPS VHF GSM ЗА КУЧЕТА

Продукти
1 518,00 лв. 1 200,00 лв.
  • Марка: TR-DOG HYBRID GPS DOG
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

TR-DOG HYBRID HOUNDMATE 100/R50 GPS/VHF/4G Hunting Dog Tracking and Traning System

 

По-бързо!  По-стабилно!  По-далеч!

 

 

TR-DOG HYBRID е ново поколение GPS устройство за проследяване и обучение на ловни кучета в реално време.

 

Основно работи без наличието на GSM мрежа, Е-СИМ влиза в употреба след загуба на радиосигнал, и работи навсякъде където има мобилна мрежа.

С включена безплатна Euro SIM която работи на всички мобилни оператори и е платена за период от 1 месец

GPS TR-DOG HYBRID използва 4G IoT мобилни мрежи и RF радио честотна връзка, за да ви помогне да ловувате по-безопасно и да виждате повече от работата на вашето ловно куче при всякакви условия. TR-DOG GPS  е устройство за проследяване и обучение на вашите кучета. Използва 3 глобални сателитни навигационни системи GPS/GLONASS/ Beidou, предназначени за бързо позоциониране с неограничен брой потребители. По-бързо и по-точно локализиране от използването само на GPS или само на GPS и GLONASS.

Най-новата усъвършенствана технология за радиочестотно предаване на данни LoRa и най-високо технологичното ниво на GPS проследяване на кучета чрез хибридна комуникация. Той може да локализира кучета през всеки 2,5 секунди и продължава да има сигнал, когато моделите на най-добрите световни марки загубят сигнала в планините. Неговият обхват на проследяване в планините извън покритието на мрежата е по-далеч в сравнение с моделите на най-добрите световни марки в същата ситуация и условия на терена. 

 

 

 

Състои се от нашийника R50, разположен на кучето, и приемник TR-DOG Houndmate 100, на който водачът на кучето проследява разстоянието и посокта към местоположението на кучето. Предавателят (нашийника) получава позицията си от GPS/GLONASS/Beidou сателитите, които изпращат данните за позицията на кучето до приемника (ръчното устройство) чрез ултра силна честота UHF. За да осигурим възможно най-голям обхват в областа на RF локацията, ние използваме най-новата технология за модулация на радиосигнала с ниска мощност LoRa™ (Long Range). И продължаваме да следим кучето след разпада на RF сигнала, чрез предаване на местоположението към нашите сървъри през 4G IoT мобилните мрежи. Приемникът е свързан към мобилен телефон или таблет чрез безжична комуникация Bluetooth и всички сдвоени устройства могат да се видят с помощта на безплатното приложение TR-DOG налично за изтегляне от Google Play за устройства с Android или от App Store за устройства с iOS.

 

 

 

 

Използваме Google Satellite Hybrid maps

 

Като част от най-динамичната и бързо развиваща се карта тя ни предоставя преглед на сателитни снимки. Двата слоя с която тя разполага от реални сателитни изображения до цялата информация нанесена върху картата, като имена на населини места, имена на улици, природни забележителности и др. качени на сървърите на Google, предоставят на ловеца бързата и своенвремена ориентация за неговото местоположение и това на кучето. Можете да преглеждате сателитни хибридни карти с висока разделителна способност на вашите ловни райони в приложението. Благодарение на нашата КЕШ технология, картата която сте прегледали, ще се появи автоматично, когато отворите TR-DOG APP, за да покаже местоположението на кучето или изминалият маршрут на кучето в тази област, когато няма интернет връзка. Не е нужно да си правите труда да изтегляте картите на района преди вашия лов в ловни зони без мрежа.

 

 

 

 

Хибридна технология за предаване на данни

 

Професионалното устройство TR-DOG HYBRID HoundMate 100 / R50 може да проследява в релано време до 20 кучета едновремено с интервал на локация от 2.5 секунди в режим на (RF) радиочестота и 5 секунди на комуникация през GSM, когато двете устройства са в обхвата на мобилната мрежа. Обхватът на проследяване е неограничен. Когато системата не може да локализира кучета в режим на радиокомуникация в продължение на 10 секунди и открие, че има връзка с мобилна мрежа на мястото по това време, тя автоматично ще премине в режим на проследяване през мобилна мрежа. 

 

TR-DOG GPS за кучета използва E-SIM карта на Финландската компания TELE 2, благодарение на която увеличава покритието на обхвата на трите мобилни оператора в България, и всички мобилни оператори в Европейският съюз. През първите 1 месец тя е напълно безплатна за използване и не изисква допълнително плащане. След изтичане на периода, Вие може да я подновите през сайта www.wildgame.bg или да продължите използването на GPS TR-DOG HYBRID през радио комуникационата връзка за локализиране или да поставите SIM на Български мобилен оператор. 

 

Когато използвате моделите на най-добрите световни марки ще забележите и проблем в смущение на сигнала, когато се използват твърде много ръчни устройства и нашийници за кучета в една и съща зона. TR-DOG като компания за научноизследователска и развойна дейност решихме този проблем чрез нашата технология за избягване на смущения в сигнала. Достатъчно е само натискане на бутон на ръчното устройство, за да избегнете това досадно явление.

 

 

 

 

 

 

 

Проследяване на кучета на картата

 

Можете да видите местоположението на вашите кучета в реално време, днешната следа на движението на живо, аватара на кучето, интензивността на движението, разстоянието до преносимия компютър, оставащия живот на батерията на нашийника, да добавяте или премахвате траковете.

 

 

 

Проследяване на кучета чрез компаса

 

Можете да видите разстоянията, надморската височина както на кучетата така и на устройството, оставащият заряд на нашийниците и оставащия живот на батерията на ръчното устройство, състоянието на движението на кучетата в реално време и друга информация със сигнални индикатори на екрана на компаса. Най-специалното нещо е, че можете да видите с един поглед посоката на всичките 20 кучета на компаса и да разпознаете дали са заедно в преследването на дивеча или са близо до вас.

 

 

 

 

Проследяване на кучетата на вашите приятели по време на лов

 

Можете да споделяте своите нашийници за кучета с множество преносими устройства, така че група гоначи да може да проследява кучетата на всеки гонач, стига общият брой кучета, които той проследява, да не надвишава 20.

 

 

Обучение и контрол

 

Предавателят (нашийникът) включва два тренировъчни модулa, който позволява импулсът на стимулация да бъде изпратен от приемника.

 

Вибриращи нашийници от

 

 

На базата на научни проучвания е доказано, че вибрацията като стимул за обучение на кучета е по-удачна от използването на обучителни звукове заради възможни проблеми свързани със слуховият апарта на кучето. За това разработихме стимулация чрез вибрация. Ръчното устройство може дистанционно да нареди на нашийниците да вибрират. Има три продължителности на вибрация, от които да избирате:

 

  • Ниско   2 секунди
  • Средно 3 секунди
  • Високо 4 секунди

 

 

 

ОБУЧЕНИЕ НА КУЧЕТА ЧРЕЗ             

 

 

 

 

Технологията E-shok е функция без която в съвременият ловен свят на скъсяване периода на профилиране на кучето за преследване на определен вид дивеч е немислима. Ръчното устройство може дистанционно да изпраща на нашийниците команда за стимулиране на кучета чрез електрически ток.     

Има три нива на интензитет на стимулация, от които да избирате:

 

  • ниско
  • средно
  • високо 

 

 

 

 

НАШИЙНИК С ПОВИШАВАЩА БЕЗОПАСНОСТТА ТЕХНОЛОГИЯ

 

 

 

 

 

Каишката има повишаваща безопасността LED светлина и отразяваща лента.

Ръчното устройство може дистанционно да поръча на яката да мига със свойте LED светлини, вградени в яката. LED светлините разположени върху корпуса на R50 ще мигат за 2 секунди всеки път, когато получи команда да се включат. Това ще ви помогне да видите лесно къде се намира кучето ви в среда със слаба светлина или през нощта. Светлоотразителната лента на Reflective Dog Collar е направена от топлоотразителна лента, където отразяващата лента е залепена върху яката чрез процес на нагряване, технологията предпазва вашия домашен любимец  докато преминава през автомобилни пътища. Със силно отразяващата лента която свети като неон всеки път, когато влезе в лъч светлина тя ще уведомява шофьорите, за да гарантира безопасността на вашето куче.

 

 

 

 

ТЕХНОЛОГИЯТА REPLAY-VOICE™

 

 

Позволява реално прослушване на лая на кучето с избрани интервали 

Чуването на кучешкия лай в реално време се осъществява чрез записване и възпроизвеждане на звук.  Ръчното устройство може дистанционно да нареди на яката да записва звук. След това R50 ще запише звуците около нашийника и автоматично ще изпрати записа обратно към ръчното устройство, за да го чуете.    Можете да прослушате записа и на мобилното устройство с което е свързано ръчното устройство. Опциите за продължителност на записа са в интервали:

 

  • 5 секунди
  • 10 секунди
  • 15 секунди

 

 

 

 

Функции на APP 

 

Предупреждава ви, когато кучето остане на място

 

Технологията е разработена за целите и спецификата на лова. На екрана на мобилното устройство ще изскочи поле за внимание, за да ви предупреди, когато кучето ви остане в зона с радиус от 20 метра и ще продължи да актуализира колко време кучето ви е останало в тази малка зона. През повечето време това поведение на вашето куче показва, че вашето куче е намерило дивечът. Той също така показва колко дълго кучето е останало на различни места, когато възпроизвеждате историята в предишен ден на лов.

 

Управление на вашите яки

 

Можете да персонализирате името на яката, да добавите лична снимка на кучето, да изберете аватара и цвета на следата. Има неограничени цветове за избор, както и яркост. Цветът на следата винаги ще съответства на цвета на аватара на кучето по подразбиране.

 

Преглед на историческата следа на кучето

 

Можете да проверите следите на вашето куче всеки ден през последните 15 дни и да пуснете отново следите на картата. Интервала на локация ще е през 1 минута.

 

Настройка на електронни ловища

 

Можете да обозначите вашите електронни ловища във всякаква форма на картата. На екрана ще се появи поле със предупреждение, когато някое от вашите кучета влезне или излезне в някоя от зададените зони. Изключително полезна функция изискваща повече внимание в зоната на ловуване.

 

 

Маркиране на точки

 

Можете лесно да маркирате точка чрез дълго натискане на местоположение на картата с пръста си. Или да използвате бутона "кабърче" от екрана на мобилното устройство. Иконата на всяка точка може да се персонализира. Като предварително сме подготвили малък набор от икони готови за употреба. Геомаркиране на снимки с TR-DOG APP Това е една от последните новости който ни позволяват да използваме вградена цифрова камера на телефона, тя улеснява заснемането на местоположения, живописни гледки и спомени от вашият лов. Заснетата снимка може да я използвате като икона върху картата. Тази функция ще ви помогне лесно да намерите пътя обратно до тези места. Предоставили сме дори и възможност вие сами да качите изработена от вас икона.

 

 

Намиране на изгубено ръчно устройство (HoundMate)

 

 

Можете да намерите къде се намира вашият джобен компютър на картата в страницата „Намиране на джобното устройство“ в приложението, ако случайно загубите своя джобен компютър. Функцията е активирана само когато вашето устройство е свързано към мобилна мрежа по това време. След активиране на функцията на картата ще се локализира последното известно местоположение на устройството. В ситуация на затруднена видимост вие имате възможността да предизвикате звукова аларма на HoundMate (ръчното устройство) с цел бързо и лесно локализиране.

 

 

 

Физически предимства на устройствата

 

Степента на водоустойчивост на ръчносто устройство "HoundMate", така и на нашийник R50 е с клас IPX6. И двете устройства са проектирани да отговарят на висок рейтинг на водоустойчивост. Те могат да се използват в дъждовна, снежна и в среда с висока влажност без проблеми.

 

 

Както ръчното устройство, така и устройството на нашийника са оборудвани с акумулаторна литиево-йонна батерия тип 18650 с капацитет от 3500 mAh. Литиево-йонната батерия може да издържи по-дълго и е по-издръжлива в сравнение с други видове батерии. Проектирали сме батерията на ръчното устройство да бъде лесно и бързо сменяема.

 

 

 

Съобразили сме се и с новите законови изисквания за оеднаквяване на портовете за зареждане от тип "Type-С"

 

Животът на батерията на R50 нашийник за кучета с едно зареждане е от 35 до 45 часа

 

Животът на батерията на устройството с нашийник за кучета с едно зареждане е над 35 часа в режим на хибридно проследяване на радиочестота и мобилна мрежа.

 

Животът на батерията на устройството за нашийник за кучета с едно зареждане е над 45 часа при фиксирана скорост на актуализиране на местоположението от 2,5 секунди в режим на чисто радиочестотно проследяване.

 

 

 

Патентованата констукция

 

 

Както корпусът на ръчното устройство, така и кутията на нашийника R50 са изработени от висококачественият материал SABIC PC/ABS - сравнително нов и твърд пластмасов материал. Това е термопластичен полимер, произведен чрез полимеризация на стирен и акрилонитрил в присъствието на полибутадиен. Характеризира се с изключителна здравина и издръжливост, висока устойчивост на удари и сътресения под налягане (дори при ниски температури), устойчивост на пукнатини и износване. Освен това е добре устойчив материал на неблагоприятни атмосферни влияния и UV радиация. Устойчив на вода и прах изработен от висококачествени и издръжливи материали, с конструкция която се адаптира към врата на кучето.

 

 

 

 

Нашийниците TufFLEX на R50-Komfort имат вид и усещане като на мека кожа с допълнителните предимства, че са водоустойчиви, устойчиви на миризми и се почистват лесно с влажна гъба.

 

Сърцевината е със сигнален цвят и е изработена от полиестерна лента. Полиестерните влакна се изработват в резултат на оплитането на много полиестерни нишки и имат редица качества като устойчивост на износване, гъвкавост, еластичност и трайност.

 

Тази каишка за кучета разполага с найлонова лента от външната страна с издръжливо TPU покритие, което е изключително устойчиво, еластично, качествено и удобно за ежедневна употреба, предпазващо от влага, ожулвания, гниене и миризма.

 

Яката е лесна за почистване, устойчива на атмосферни влияния и остава гъвкава дори при ниски температури.

 

Вграденият дизайн на занитване, съчетан със солидна никелирана стоманена катарама, прави тази яка практически неразрушима.

 

Светлоотразителна лента Reflective Dog Collar минава по дължината на яката, увеличава видимостта и безопасността за вашето куче при условия на слаба светлина.

 

Използваме 3 двойки нитове, който са на една линия, а не един до друг, за по-голяма издръжливост, устойчиви са на ръжда и са заварени. Използваната метална ролкова катарама служи за лесно закопчаване на вашето куче, Каишката е снабдена е с множество отвори за регулиране на размера и леснто пасване около врата на всяко куче. Снабдена е с два D-пръстена и са от масивен метал, вторият D-пръстен е предвиден за закопчаване на повод, с което се обезопасява нанасянето на механични повреди върху антените на R50.

 

Пазете кучето си в безопасност, а себе си без стрес!

 

 

Споделете ловното изживяване по изцяло нов начин с устройството за проследяване на кучета TR-DOG HYBRID

 

Ние сме лицинзиран дистрибутор на TR DOG 

Телефонът не е включен в комплекта, той се използва само за илюстративна цел

Купи на изплащане