ПЯНА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ОРЪЖИЕ С ИНДИКАТОР FOR GUN C4G ПЯНА - 200ml

Продукти
29,50 лв.
  • Марка: TYRCHEM
  • Кат. номер: FOR1113020
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

 

Пяна за почистване на оръжие с индикатор

 

 

 

 

C4G FOAM е нов и иновативен препарат за почистване на всички видове оръжие, разработен за тези, които търсят грижа за оръжието на професионално ниво. Продуктът образува плътна разширяваща се пяна, която запълва всички ъгли на цевта и нарезните канали. C4G FOAM ефективно разтваря остатъци от олово, мед и барут по оръжието. Удължителната тръбичка спомага достигнатето на вътршноста на цевта. Друга безценна характеристика е индикация за замърсяването, пяната променя цвета си в син цвят в присъствието на остатъци от изстрел.

 

Впръскването на продукта в цевта на оръжието е лесно благодарение на дългия и гъвкав прозрачен дозиращ маркуч: напръскайте почистващата пяна в цевта и изчакайте около 15 минути, докато пяната в края на цевта започне да посинява. Прекарайте почистващият шомпул нормално през цевта и медният остатък ще излезе заедно с тапата за почистване. След почистване консервирайте цевта и кутията за нормално съхранение с продуктите FOR GUN O4G.

 

 

 

Инструкции за употреба :

1. Прекарайте телена или спирална четка през цевта, за да позволите на продукта да действа по -бързо върху остатъците след изтрела.

 

2. Разклатете добре преди употреба. Бавно плъзнете тръбата в цевта, издърпайте я, докато нанасяте пяната. Уверете се, че пяната е напълнила напълно цевта, ако не успеете, повторете процедурата от другата страна на цевта.

 

3. Оставете от 10 до 15 минути, след това почистете с подходяща четка, филцови подложки или парцали. За цялостно почистване се препоръчва процедурата да се повтаря, докато синият цвят на несената пяна не изчезне.

 

4. След това третирайте огнестрелното си оръжие с оръжейно масло, най -добрите резултати се получават с OIL O4G или O4G Extra от гамата FOR за оръжия.

 

 

Съдържа две спрей дюзи (една нормална и една удължителна с 360 градусова дюза.), заедно с удължителна тръба.

 

C4G не е подходящ за почистване и подхранване на дървени части. Ако почистващият препарат попадне върху дървените части, просто го избършете. За части на оръжието, изработени от дърво, има висококачествено масло FOR GUN Rewoil .

 

Съдържание: 200 ml спрей със сонда.