Продукти

Облачна ловна камера

Облачна ловна камера
4 август 2020

Ловната облачна камера е най-новото попълнение сред голямото семейство от ловни камери на WILLFINE

Наистина НОВА, наистина функционална, една малка глезотийка която всеки един от нас иска да притежава. Като цяло новост е самата "облачна" технология, благодарение на която не се нуждаем от СИМ карта, в комплекта тя е включена, моментално това означава, че тя ще работи и с най-силната мобилна мрежа.

Новост е й новото мобилно приложение с помоща на което достигаме до галрията от направени снимки, в същото мобилно приложение може и да презаредите своята мобилна СИМ карта, съществуват и няколко тарифни плана. 

Тя изпреварва с редица нови многофункционалности, прави снимки в размер от 24МР, и забележете изпраща ги в размер 5МВ! Това до сега не се е случвало , за сравнение по голямата част от другите марки ловни камери заснемат изображението в размер 1МВ след което ги преоразмеряват до минималните 250КВ!!!

Тук искам да вметна, че при новите модели камери на тази компания, освен до сега познатото ни изпращане на снимки, камерите им вече изпращат и видео!

Другата новост която въвеждат е и GPS позиционирането, което ни дава огромното предимство пред останалите камери.

Разбира се, с тези характеристики не се изчерпват новостите, менюто е изключително гъвкаво на настройки, притежаващо на брой функции с което да задоволи нашите капризи.

Повече може да прочетете тук: https://wildgame.bg/bg-product-details-100.html