• Начало
  • НАЧИН И ЗАПЛАЩАНЕ НА ДОСТАВКА
Продукти

НАЧИН И ЗАПЛАЩАНЕ НА ДОСТАВКА

Начин и заплащане на доставка

            „УАЙЛД ГЕЙМ“ ЕООД (www.wildgame.bg)  изпраща закупена от Вас стока с куриерска компания „Еконт“, „Speedy”  или еквивалентна такава, като цената за доставка се калкулира автоматично преди да завършите своята поръчка. На този етап ще можете да направите избор кое куриерско дружество предпочитате да изпълни доставката, както дали същата ще бъде до негов офис или до врата на посочен от Вас при поръчката адрес. Заплащането на цената за доставка се извършва заедно със заплащане на цената на поръчката, като моментът на плащане може да бъде различен според избрания от Вас начин на заплащане, а именно:

 

  • при получаване на поръчката срещу получаване на касов бон от куриера, когато сте избрали плащане с наложен платеж
  • чрез банков превод/PayPal – при избор на този начин на плащане;

 

            При посочени неверен или грешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката,  „УАЙЛД ГЕЙМ“ ЕООД не носи отговорност за неточно изпълнение на поръчката в следствие на подадената невярна информация от Вас.

            В случай, че не бъдете открит в срока за изпълнение на доставката на посочения от Вас адрес и/или не бъде осигурен достъп до адреса за доставка,  „УАЙЛД ГЕЙМ“ ЕООД ще приеме това за неоснователен отказ от поръчката и се освобождава от задължението си да достави заявените стоки, а Вие губите възможността поръчаните от Вас стоки да Ви бъдат доставени. „УАЙЛД ГЕЙМ“ ЕООД запазва правото си да изпрати на посочения от Вас електронен адрес уведомление за непотърсена пратка, както и да претендира заплатената сума за доставка и връщане на стоката.

 

            Срок на доставка

            Поръчки, извършени до 16:00 ч. се изпращат в деня на потвърждение на поръчката от наша страна  и се доставят от куриер на следващия работен ден, освен при извършени поръчки в събота, неделя и по време на официални празници, когато срокът на доставка се удължава съответно с броя почивни дни. . Във всички случаи е възможно забавяне в посочените срокове за доставка, за което ще бъдете своевременно уведомен от страна на „УАЙЛД ГЕЙМ“ ЕООД

„УАЙЛД ГЕЙМ“ ЕООД си запазва правото едностранно да удължава срока за доставка с до 7 работни дни, без да Ви уведомява за това и да удължава сроковете с повече от 7 работни дни с предварителното Ви съгласие.

 

            „УАЙЛД ГЕЙМ“ ЕООД не носи отговорност за забава на доставката, поради независещи от „УАЙЛД ГЕЙМ“ ЕООД обстоятелства, като например забавяне от страна на куриера, извършващ доставката.

 

            Преглед за дефекти при доставка

            При извършване на доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от Вас или упълномощено от Вас лице.При констатиране на външни видими дефекти – евентуални повреди, удари и други щети, установени при доставка, следва да подпишете протокол за щети в присъствието на куриера, в който протокол да опишете констатираните дефекти и незабавно, не по-късно от 48 часа да уведомявите „УАЙЛД ГЕЙМ“ ЕООД на тел. +359 898 549658. Когато доставените стоки явно не съответстват на поръчаните от Вас и това може да се установи при обикновен преглед на доставените стоки,Вие имате право в срок от 48 часа да поискате доставената стока да бъде заменена със съответстваща на извършеното от Вас заявление за покупка на стоки, като уведомите „УАЙЛД ГЕЙМ“ ЕООД на тел. +359 898 549658 или по email:wildgame@abv.bg Ще заменим стоката в срок до 3 дни, освен в случаите, при които не е налична стока от същия вид, за което ще Ви информираме своевременно.

 

            Приемане на пратката без забележки

            При приемане на доставката от Вас без забележки, всички и всякакви последващи претенции за външни видими дефекти на получената стока се явяват неоснователни и като такива не следва да бъдат удовлетворявани. В случай, че не бъде изготвен и подписан протокол за щети в присъствието на куриера при получаването на стоката и/или не уведомите незабавно в срок до 48 часа от доставката „УАЙЛД ГЕЙМ“ ЕООД на тел. +359 898 549658, същият губи правото си на привеждане на констатираните външни видими дефекти в съответствие с договора за продажбата. Горепосоченото не освобождава Продавача от задължението му да предлага стоки, съответстващи на договора за продажба и да предоставя на Клиента правата, произтичащи от законовата гаранция, описани в следващия раздел XII от  Общите условия.

            При предаване на стоките (извън случаите на доставка на стоки на изплащане), Вие или трето лице, приемащо доставката на посочения от Вас адрес, сте задължен да подпишете придружаващите документи. За трето лице се счита всяко лице, което не е извършил поръчката, но приема стоката при доставка на посочения от Вас адрес за доставка.