МАГНИТНА АНТЕНА "EXTENDA" СЪС ЗЕМНА РАВНИНА ЗА GARMIN Alpha & Astro

Продукти
120,00 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

 

Удължена антена "Extended Reach" с магнитно закрепване и земна равнина за Garmin Alpha 200i, Alpha 100, Alpha 50, Astro 430 и Astro 320

 

 

Антената за автомобил EXTENDA е с удължен обхват и е единствена по рода си. Това е най-добрата антена на пазара за увеличаване на комуникацията между Гармин Алфа/Астро устройства и ТТ5, ТТ15,К5,КТ15 и DC. Тази антена използва технологията земна равнина, за да разшири обхвата на Garmin. Със своята 5-инчова магнитна основа и 1 основна + 4 радиални антени ще бъдете тема на разговор във вашият ловен кръг. 5-те антени се състоят от една 47 инчова вертикална антена и четири 21 инчови хоризонтални антени. Това е направено, за да заземи антената и да подобри обхвата Ви на проследяване на всяко превозно средство или основа, която не предлага добра земна равнина. Всички антени могат да се развият от основата, и да се разделят на две части. 5-инчовата магнитна основа има прикрепен коаксиален кабел с дължина 4 метра. Основата се доставя и с гумена подложка, за да предотврати повреда на вашия автомобил по боята. Антената работи с всички джобни устройства Alpha 200i,К,F / Alpha 100/ Alpha 50, Astro 430, 320 или 220.

 

 

Тази VHF антена е като нашата антена за голям обсег SUPER TURBO, но тази антена има своя собствена земна равнина. Благодарение на радиалната равнина тя значилтелно увеличава своя обсег  в зависимост от терена и условията.  

 

 

Антената Extended Reach за Гармин Алфа и Гармин Астро е подобрена и е снабдена с пружина в основата, благодарение на нея антената понася угъване от 90 градуса без отлепване на магнитната основа!

 

 

Спецификации на антената за удължен обхват Mag Mount:

 

  • 1 Антена (основна)
  • 4 21 ″ Радиална антена
  • 4  винтове
  • 2  лимбусни ключа
  • 5 base Основа Mag Mount с 18 ″ коаксиален кабел
 
Купи на изплащане