ИМПРЕГНИРАЩ ПРЕПАРАТ С НАНОТЕХНОЛОГИЯ WAPROX NANO eco - 200ml+50ml

Продукти
23,50 лв.
  • Марка: TYRCHEM
  • Кат. номер: 3112А25
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

WAPROX NANO eco е импрегнация за кожа и текстил, с нанотехнологии на водна основа, произведени с грижа за околната среда. WAPROX NANO eco създава слой от наночастици върху повърхността на влакната, което радикално повишава водоустойчивостта и UV защитата на всички видове текстил и кожа, включително мембранни и материали от мека обвивка, като същевременно не предотвратява проникването на въздух и водни пари. Не променя цвета на обработения материал. Нанася се лесно и не се изисква топлинно активиране. Благодарение на тези свойства той е подходящ за импрегниране на широка гама продукти като облекло, обувки и външно оборудване (палатки, раници, въжета и др.). Продуктът е без мирис и затова е подходящ и за вътрешно приложение. Продуктът не съдържа флуоровъглеродни съединения (PFC) , етоксилирани алкилфеноли(APEO) и летливи органични съединения (VOC) . Продуктът е 100% биоразградим и не представлява тежест за околната среда.

 

 

 Предимства:

 

- осигурява изключителна водоустойчивост и UV защита

- поддържа дишането на материалите

- лесно приложение

- без мирис

- нанасяне и върху мокри повърхности

- увеличава еластичността на влакната

- не променя цвета на обработената повърхност

- не се изисква топлинно активиране

- на водна основа без PFCs, VOCs и APEOs

- 100% биоразградим

 

 

Инструкции за употреба:

 

1. Третираното облекло или оборудване трябва да са чисти. Използвайте подходящ продукт от продуктовата линия FOR OUTDOOR за почистване.

2. Нанесете продукта със спрей върху повърхността на материала равномерно от разстояние приблизително 20 cm. След като материалът изсъхне, можете да нанесете друг слой. За по-високо водоотблъскване препоръчваме нанасяне на няколко слоя.

3. След последния слой, оставете за 2 минути, избършете всеки абсорбиращ продукт с чиста кърпа.

4. Сушене: на въздух, или при ниска температура в сушилня, ако символите на етикета за поддръжка го позволяват. Винаги спазвайте символите на етикета за поддръжка на импрегнирания продукт.

 

Съхранение: Съхранявайте при стайна температура. Пазете от замръзване. Дръжте далеч от деца.

 

Мислете за рециклиране - изплакнете контейнера, отстранете етикета и поставете в отделен контейнер за събиране.