GPS ЗА ЖИВОТНИ крави, овце, коне, кози

Продукти
265,00 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

GPS за Крави, Коне, Овце, Кози,

Намирането и наблюдението на вашия добитък никога не е било по-лесно!

 

Искаме да помогнем на фермерите да имат една задача по-малко, за която да се тревожат, просто решение и интелигентно устройство, за да защитят вашия добитък. Ето защо създадохме проследяващите яки за добитък i365, предлагани от www.wildgame.bg за да ви помогнем да бъдете една крачка пред стадото в случай на загуба, кражба или атаки на хищници. Чрез прецизно инженерство, нашата технология за GPS проследяване следи движенията и поведението на стадата, за да ви информира. Проверете състоянието на вашето стадо направо от телефона си и получавайте сигнали, известия и актуализации за проследяване на живо, ако възникне инцидент.

 

 

 

Дълъгият живот на батерията улеснява използването на тракера за селскостопански животни. СИМ карта работеща с всички GSM мрежи ще увеличи покритието. GPS Animal подобрява рентабилността на вашата ферма, като намалява загубите и увеличава пройзводителността. Спокойствие, Забравете да се тревожите за животните на грешното място или в неприятности, ако поведението им не е правилно, ще бъдете уведомени. Какво ви предлагаме? ? Всичко, от което се нуждаете , за да подобрите рентабилността си и да бъдете спокойни! Geofance ще ви уведоми, ако има необичайна промяна в поведението. Сигнали за изход/вход в заграждението. Начертайте вашите виртуални огради, така че автоматично да ви уведомява, ако някое животно напусне или влезе оттам.

 

 

 

 

Вие сте животновъд и отглеждате Вашите животни пасищно? С нашия GPS тракер за животни вече можете да започнете да проследявате добитък навсякъде. За комуникация сме вградили GSM FPC антена, така че устройствата да могат да се свързват през публична GSM мрежа, на всички мобилни оператори. Ние също така предлагаме Lorix Gateways, които в комбинация с тракера за добитък служат като напълно частно, автономно решение за проследяване. Един от основните проблеми, които имат много проследяващи устройства за едър рогат и дребен добитък, е необходимостта от постоянно зареждане на батерията чрез ръчно включване в електрическата мрежа. (Непрекъснато следене на нивото на батерията на тракера и проверка на заряда му отнема изключително много време.) За да разрешим този проблем, ние проектирахме тракера с ниска консумация и освен това, тракерът използва интегрирана LiPo батерия, с капацитет 20 000 mAh която поддържа заряда за дълги периоди от време! Друго значително предимство, предлагано от нашия GPS тракер за животни, е, че е напълно персонализиран с вашите изисквания за интервалите за локация. Това означава, че сами можете да контролирате заряда на батерията.

 

 

"Продукт, който изглежда, че може да работи, като прототип, е добър. Но продуктите, които действително работят , са още по-добри"

Ние сме горди да кажем, че нашият Cattle Tracker се използва широко в полето по целия свят. Като пример искаме да подчертаем един от нашите клиенти, който е използвал 50 броя в Баварските Алпи, използвайки TTN. Наред с други неща, той измерва местоположението на многобройните си крави и успява да ги визуализира.

Как проследява местоположението? Как можете да видите местоположението? Е, тракерът за добитък използва технология GPS chip MT2503, и антена със сигнал L1,1575.42MHz C/A ,GPS за ефективно геолокиране и комуникация!

GPS channel number 20 channels и GPS chip-level receiving sensitivity Tracking sensitivity: -159dBm, capture sensitivity: -143dB По този начин фермерът, наблюдаващ животните, може да проследи на къде отива животното. Освен това, GPS системата за проследяване е свързана с интернет през GSM мрежата и вгардената си СИМ карта работеща в цяла Европа, за да споделя собственото си местоположение.

 

 

Характеристика: Енергийно ефективен и устойчив на атмосферни влияния и износване:

Тестван върху крави, коне, овце, кози и северни елени, камили и лами 

Спецификации Обхват на измерване: Навсякъде със мобилно покритие

GPS точност: Под 10 м в зависимост от активното време на GPS модула

Условия на работа: -20 ... +50 °C

 

Купи на изплащане