SKYNET 8

Продукти
180,00 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Специално създаден за ловни кучета работещи при тежки условия (дъжд, гъста растителност,продължителна употреба)
Лек и издръжлив дизайн с малки размери
Подходящ за всички кучета, малки или големи!

 

С вграден микрофон и директно набиране за прослушване около кучето.

Новият Tracker SKYNET 8 е проектиран и разработен с нова и доказана технология. Освен пълната си поддръжка за GSM мрежи, тя оперира и с нови доказани в бъдеще 4G и 5G мрежи NB-IoT и LTE-CAT M1. В бъдеще 2G и 3G мрежите ще бъдат заменени от IoT 4G и 5G, за да се осигури много по-добър прием с по-малко консумация на енергия, което прави Tracker  SKYNET 8 интелигентен избор за настоящето и бъдещето.

SKYNET 8 ще гарантира за вас и вашето куче безпроблемен бъдещ технологичен преход, след като IoT мрежите заменят 2G и 3G мрежите.

SKYNET 8 е проектиран с мощна антена, зад което се крие тайната на отличното покритие на SKYNET 8. Допълнителната стойност обаче при SKYNET 8 е интегрираната GSM антена, която позволява използването й без нуждата от външна. 

Новата електроника с по-ниска мощност и много голямата батерия от 4000 mAh правят GPS SKYNET 8 идеален нашийник за проследяване на ловни кучета в продължение на много дни! В зависимост от времевите интервали на изпращане на локация продължителността на използване на батерията на ловният тракер SKYNET 8 започва от гарантирани 3 дни за интервали от 10 секунди. При интервали от 30 секунди режим на работа от 4 дни! При нтервали от 5 минути режим на работа от 7 дни. При интервали от 20 минути, режим на работа от 9 дни!

 

Tracker SKYNET 8 е тракер за кучета с възможност за предварително инсталирана SIM карта. Потребителите вече не се притесняват да изберат или инсталират сим карта с включен роуминг работещ с всички мобилни оператори или сами да си инсталират СИМ карта на Български мобилен оператор. (За тази опция първо попитайте продавача, дали е налична)

SKYNET 8 е проектиран да е ергономичен за кучето. Той няма остри ръбове и е поставен възможно най-близо до шията на кучето, за да се предотврати ударът на устройството по гърдите и предните лапи на кучето по време на гоненето. 

Светлоотразителната каишка може да се променя с всеки друг цвят, който можете да намерите в частта  аксесоари за кучето. SKYNET 8 се продава с оранжева сигнална кучешка каишка, тъй като повишава безопасността при лов.

 

 

 

С възможност за преглед на историята!

Локация на вашето местоположение и визуализация на основния екран на разстоянието между вас и кучето

С вграденият микрофон имате възможност да прослушвате дали вашето куче продължава да гони по два начина, чрез директно набиране на телефоният номер или чрез интернет връзката за получаване на 15 секундно аудио от микрофона. 

Бързи бутони за набиране и история, бърз бутон за регулиране на времевия интервал.

Гео ограда с помоща на която ще бъдете известявани за напускането на кучето от оградената местност.
 
Звукова сигнализация за лесно намиране на тракера.
 
Функция не безпокой
 
Дистанционо изключване
 
С възможност за създаване на акаунт за следене на няколко кучета едновремено
 
Приложение за Android и IOS предоставено напълно безплатно
 
IP67 водо и прахоустойчив с удароустойчива електроника
 
 
 
Бързи подробности
Тип:GPS тракер за ловни кучета
Място на произход:Гуандун, Китай
Номер на модела:Skynet 8
Метод на позициониране:GPS + Beidou + LBS
Размер:92 * 48 * 44 милиметра
Тегло на машината:120грама
Капацитет на батерията:4000mAh
Цвят:черно
GSM мрежа:850/900 / 1800 / 1900MHz
Отличителен белег:Водоустойчивост
Сертификат:CCC, FCC, CE
 

 
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!