МАГНИТНА АНТЕНА SUPER TURBO GARMIN ЗА АВТОМОБИЛ

Продукти

СПРЯНА ОТ ПРОДАЖБА ПОРАДИ НАЛИЧИЕТО НА ПО-ДОБРИЯТ МОДЕЛ "HUNT"

 

Разширете обхвата на проследяване, от вашия автомобил!

Тази мощна дистанционна SUPER TURBO антена се монтира магнитно към вашия автомобил и се свързва с ръчните устройства на Garmin Alpha 50, Alpha 100, Alpha 200 и Astro 220, Astro 320 или Astro 430, така че можете да проследявате кучетата си по време на шофиране.

Антената е подходяща и за други марки и модели GPS устройства!

Магнитна антена за далечни разстояния е предназначена за Garmin Alpha 100/Alpha 200/ Alpha 50 и Astro 430/320/220, антената е проектирана специално за честоти на Гармин устройствата със честотен обхват VHF 150~170 MHz и ширина на лентата 5 MHz 

Мощната магнитна антена SUPER TURBO за Garmin е с максимална 150W входна мощност, и усилване от 5 dBi. Тази силна антена за проследяване ще ви даде по-дълъг обхват от всички стандартни антени на Garmin Magnetic Roof Mount /магнитната антена за кола/. 

Антената е проектирана със по-силна магнитна основа от стандарните снабдена със пружинен кит позволяващ огъване при удар с клони и е оборудвана с гумен предпазител да защити боята на автомобила. Тя може да се отвие от тялото за по-лесно транспортиране и съхранение.

С дължина на тялото от 1428mm (1.428 метра) изработена от гъвкава нераждаема кадмирана стомана с цел преминаване през гъсти местности и запазване на вертикалната поляризация. 

Антената може да се отвинтва и става на две части, идеален модел за тези, които обичат да държат антената сгъната в колата си, докато не се използва.

Предлага се с дълъг коаксиален кабел с дължина 4 метра, което улеснява поставянето на различни места във вашия автомобил, антената е проектирана с SMA-М конектор в края за бързо свързване към вашето Garmin Alpha и Astro ръчно устройство което на практика означава, че нямате нужда от допълнителни свързващи конектори.

СПЕЦИФИКАЦИИ
  
Честотен обхват ----------------------- 150-174MHz
Ширина на лентата --------------------------------- 3.5 MHz
Импеданс --------------------------------- 50Ω
VSWR ---------------------------------------. 1.5
Усилване ------------------------------------------ 5 dBi
Поляризация -------------------------------- Вертикална
Излъчване ----------------------------------- Omni
Защита от осветление ----------------------- Директно заземяване
Максимална мощност Входни ватове ---------- 100 W
  
МЕХАНИЧНИ СПЕЦИФИКАЦИИ
 
Височина ---------------------------------------- 1428 / mm (съответно изрязването)
Свързване с основата --------------------------------- NMO
Диаметър на шасито ---------------------- Ø39.6 ± 0.2 mm
Материал на излъчващия елемент ------------- Неръждаема стомана