Акумулаторен тактически LEP фенер T30R Turstfire

Продукти
250,00 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

 

 

Фенерът е оборудван с новата LEP технология (Laser Excited Phosphor), която позволява постигане на много големи дистанции на светене, при сравнително малък диаметър на главата на фенера, в сравнение с класическите фенери с LED. Това позволява фенерът да е по-лек, и да стои по-прибран към оръжието. Особено подходящ за монтиране на оръжие за стрелба на големи дистанции. Освен това, при LEP фенерите светлината е концентрирана изцяло в много тесен лъч, което практически изключва отблясъци от различни части на оръжието, и значително подобрява проникването на светлинния лъч в условия на влошена видимост (силна запрашеност на въздуха или мъгла). Други предимства на LEP са малката консумация на ток и съответно по-слабото нагряване на корпуса на фенера, което позволява по-дълго използване на фенера на максималния режим, без смяна на батерията, до два пъти повече в сравнение с LED фенер със сходна дистанция на светене.

 

T30R е бял лазерен тактически фенер с отлична производителност. Той има най-дълъг обхват на лъча от 1100 метра и бял лазерен лъч с пълен фокус, който е подходящ за прецизни тактики. Супер концентрираната светлина на белия лазер е обурудван от лещи с тройно покритие, за да се елиминира вредата от монохроматичния лазер.

 

Оборудван с допълнителна литиево-йонна батерия Trustfire със защитна платка на отрицателната част за постигане на дълго време на работа. Защита срещу прегряване с температурен сензор. Защита срещу обратно поставяне на батерията. Регулирана сила на светене на всички режими (силата на светене остава постоянна, независимо от отслабването на батерията)

Налични са три степени на силата на светене. Управлението на фенера става посредством заден и страничен бутон плюс допълнителен скрит Strobe режим (активира се със задържане на страничния бутон за 1,5 сек.). Първият служи за включване и изключване на фенера, а вторият за избор на режим. Фенерът се включва винаги в режима, който последно е избран със страничния бутон, т.е. при избран най-силен режим, фенерът се включва винаги на него.Задният бутон е тактически, което означава, че при натискане без щракване фенерът свети само докато държите бутона. При натискане докрай с щракване, фенерът свети постоянно. Заден тактически превключвател, лесен за работа. С функция за индикатор на захранването, можете да знаете оставащата мощност всеки път, когато включите фенера.

 

В допълнение, с най-високата яркост от 460 лумена и ниво на защита IP68,

 

IP68 ниво на влагозащита (потапяне във вода).

 

USB Type-C технология за зареждане, TrustFire T30 е оборудван с USB-C порт за зареждане, което позволява да го зареждате почти навсякъде, без да е необходимо да носите отделно зарядно. Четиристепенна цветна LED индикация за нивото на заряда на батерията. Предупреждение за ниско ниво на заряда на батерията.

 

Избработен от авиационен алуминий AL6061-T6 с клас ІІІ анодация за повишена устойчивост на износване.

T30R е най-добрият избор за тактически партньори.

Той може да съвпадне с повечето стойки на фенери за оръжие на пазара.

 

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА

 

★ Използвайки бял лазерен източник на светлина, най-високата яркост е 460 лумена, а най-дългият обхват на лъча е 1100 метра

★ USB Type-C технология за зареждане с функция за индикация на зареждането

★ Тактически бутон, едно докосване и освобождаване

★ Превключвател за функциите на врата, затъмняване и превключване с един бутон

★ С функция за памет на режима, вградена интелигентна система за контрол на температурата за предотвратяване на прегряване на фенерчето по време на употреба и подобряване на комфорта при използване

★ Верига с постоянен ток, постоянна яркост

★ Предупреждение за ниско напрежение, напомня на потребителите, когато оставащата мощност е твърде ниска

★ Дизайн против обратно поставяне, за да се предотврати обръщане на полюса на батерията и причиняване на вреда

★ Изработен от авиационен алуминий AL6061-T6

★ Повърхността е обработена със стандартна за военни цели тристепенна твърда анодизирана обработка против износване

★ Размер: 157 мм (дължина) * 30 мм (диаметър на главата)

★ Нето тегло: 112.1g (без батерията)

★ Класификация на опасността на лазерния продукт: Клас lllb / Клас 3B 

 

В комплекта на фенера влизат: 

– USB-C кабел за зареждане;

– връзка за ръка;

– батерия 18650.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Купи на изплащане