ЛОВЕН ФЕНЕР TrustFire T40R 1800 Lumen LED

Продукти
150,00 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

 С 4 нива на яркост (високо, средно, ниско и лунна светлина) и светлинна функция, това устройство с двоен превключвател също е налично, с отлично съотношение качество-цена.

 

 

Комплектът включва прикачен превключвател за налягане на фенерче, който може лесно да се управлява дори когато носите ръкавици, батерия 21700, която може да се зарежда във фенерчето с включения USB-C кабел, и стойка за оръжие Weaver.

 

 

ФЕНЕРИ С ВИСОКИ ЛУМЕНИ 1800

 

Суперяркото фенерче TrustFire T40R е оборудвано с надграден чип 2023 и източникът на светлина е много по-стабилен и осигурява невероятно мощен лъч 1800 лумена и може лесно да фокусира върху обекти на разстояние до 550 метра. Тъй като проникването на светлина е по-силно в сравнение с други фенери, лъчът му може да премине добре през прах и мъгла, сравнимо с автомобилните фарове за мъгла, особено подходящи за мъгливи и дъждовни дни с ниска видимост.

 

БАТЕРИЯ

 

Ловен фенер T40R има специална акумулаторна батерия 21700 , с капацитет 4000 mAh и е оборудван с вграден интелигентен температурен регулатор, който предпазва фенерчето от прегряване. Лампата има и практичен страничен превключвател за лесно боравене. Яркостта може да се променя с превключвателя, а нивото на заряд на батерията може да се види в промяната на цвета на бутона.

 

IP68 ВОДОУСТОЙЧИВ И ПРАКТИЧЕСКИ НЕРАЗРУШИМ

 

Тактическите фенерчета TrustFire T40R са изработени от авиационна алуминиева сплав, която е издръжлива и не ръждясва лесно. Здравото тяло има отлична устойчивост на удар (до 5 фута удар) или дори прегазен от камион 10T, той все още работи! Вграден високоустойчив уплътнителен гумен и водоустойчив пръстен, лекият дъжд и мъглата не са проблем, дори може да ви предпази добре в суровата среда, идеален за лов, риболов и др. дейности на открито.

 

6 режима и 30 часа издръжливост

 

Мощното фенерче не само трябва да има супер яркост, но също така трябва да осигури относително дълга издръжливост. Акумулаторните фенери TrustFire T40R имат 6 режима (Висок/Среден/Нисък/Светлина на свещи/Стробоскоп/SOS). Средният режим на това фенерче може да се използва до 30 часа, а високият режим може да се използва до 8 часа.

 

Тактически спусък (Заден превключвател) 

 

Тактически заден превключвател, позволяващ моментално плавно включване разположен точно до спусъка и страничен превключвател за промяна на яркостта, идеален за използване в динамични ситуации. Тактическият фенер с метална щипка е по-удобен за носене. Светодиодното фенерче TrustFire T40R може удобно да се постави в джоба ви или да се прикрепи към колана или раницата ви. 

 

Неговата висококачествена и издръжлива конструкция го прави изключително подходящ за цял набор от дейности на открито, било то лов, туризъм или охрана и защита.

3-годишна гаранция

Опитайте. Ще останете доволни. Винаги обръщаме внимание на почтеността и отдадеността. Супер ярко фенерче Trustfire. Ако срещнете проблеми при използването на фенерчето, винаги можете да се свържете с отличния сервизен екип на Trustfire.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Купи на изплащане