ПЪЛНИТЕЛ ЗА ЗАЩИТНА ПЯНА ПРОТИВ ДИВИ ЖИВИТНИ 500ml

Продукти
70,00 лв.
  • Марка: Hagopur
  • Кат. номер: 191861
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Scent Fence Concentrate се използва за повторно ваксиниране на съществуващи депа от пяна.

Scent Fence® е продукт, разработен в сътрудничество с ADAC за намаляване или предотвратяване на инциденти с животни на пътя.

Концентратът може да се използва без пистолет. Активната съставка може лесно да се нанесе върху или в пяната с помощта на капилярната тръба. Scent Fence® се използва в Германия от 1990 г. и се превърна в неразделна част от много пътни участъци като мярка за намаляване на инцидентите с участието на сърни и благородни елени. Дори дивите свине вече са показали положителни резултати. Използва се и от много земеделци, за да защити селскостопансаката продукция.

Тази система вече се използва с еднакъв успех по много пътища в Австрия, Швейцария и Испания. В Германия около 30 000 км пътища вече са оборудвани с Duftzaun®; крайната цел е намаляване на злополуките с диви животни със средно 76%; в различни, доказани отделни случаи дори до 100%.

Въздействието на ултравиолетовите лъчи отваря фините пори, съдържащи се в пяната, които освобождават аромата - композиция от миризми на вълци, рисове, мечки и хора. Сенсибилизиращият ефект на ароматизираната ограда® се основава на взаимодействието на ароматен коктейл, уличен шум и движение на превозни средства.

Приложение Scent Fence Concentrate се използва за повторно ваксиниране на съществуващи депа от пяна. За да се запази ефекта от пенестите депа, те трябва да се реваксинират с концентрат поне два пъти годишно. Напръскайте Scent Fence® концентрат или върху, или с капилярната тръба във втвърдените отлагания от пяна. Така Scent Fence® действа около 4-6 месеца.

Една кутия съдържа 500 ml, т.е. съдържанието на кутията е достатъчно за цялостна, едностранна след ваксинация на ароматна ограда от около 500 m в двойни редове.

Използвайте биоцидни продукти с повишено внимание. Винаги четете етикета и информацията за продукта преди употреба. Изключително запалим аерозол. Контейнерът е под налягане. Избягвайте контакт с кожата и очите. Продуктът трябва да се съхранява на недостъпно за деца място. Изпратете съдържанието/контейнера за рециклиране. Съдържа: 2-(1-хидрокси-1-метилетил)-5-метилциклохексанол, 3-метилбутанова киселина, гераниол. Биоцид No N-79379

Купи на изплащане