ЗAЩИТНА ПЯНА ПРОТИВ ДИВИ ЖИВОТНИ Hagopur 675 ml

Продукти
80,00 лв.
  • Марка: Hagopur
  • Кат. номер: 191371
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Hagopur scent fence ® пяна, Vario - 675мл Scent Fence® е продукт, разработен в сътрудничество с ADAC за намаляване или предотвратяване на инциденти с животни на пътя.

Пяната може да се използва както с доказаното дозиращо устройство, така и с предоставения адаптер.

Scent Fence® се използва в Германия от 1990 г. и се превърна в неразделна част от много пътни участъци като мярка за намаляване на инцидентите с участието на сърни и благородни елени. Много положителни резултати има и при дивата свиня. Тази система се използва с еднакъв успех и за много пътища в Австрия, Чехия, Швейцария и Испания. В Германия около 30 000 км пътища вече са оборудвани с Duftzaun®. Резултатът е средно намаление на произшествията с диви животни от 76%; в отделни случаи дори до 100% в съответните защитени територии.

Начин на действие: Duftzaun® се основава на специална пяна, която се използва при зачестили инциденти на пътното платно, защитна на овощни градини, зеленчукови градини, земеделски площи и посеви.

Въздействието на ултравиолетовите лъчи отваря фините пори, съдържащи се в пяната, които освобождават ароматна - композиция от миризми на вълци, рисове, мечки и хора. Сенсибилизиращият ефект на ароматизираната ограда® се основава на взаимодействието на ароматен коктейл.

Приложение: Scent Fence® може лесно да се постави чрез нанасяне на депа от пяна по протежение на застрашените участаци върху колчета, или дървета. Веднъж нанесен, депото от пяна (само самата пяна, без аромат) може да издържи  до 5 години.

В случай на почивки/прекъсвания на работа, обезопасете дозиращото устройство или затворете адаптера. Адаптерът може лесно да се затвори чрез прегъване на капилярната тръба и натискане на края нагоре в предоставения "нос".

За оптималната работа на ароматната ограда е важно да се създаде непрекъсната антимирисна бариера между пътя и гората или ливадата. Затова закрепете депата за пяна на интервали от около 5 метра успоредно на пътя върху дървени колчета или дървета в 2 шахматни реда. Кутия с ароматна ограда® пяна съдържа приблизително 45 литра пяна. Това е еквивалентно на около 200 топки от пяна с размер на топка за тенис. По този начин кутия от пяна Scent Fence ® може да защити разстояние от приблизително 500 m. За да се поддържа ефективността, депата от пяна трябва да бъдат реваксинирани поне два пъти годишно с концентрат за защита от аромати.

 

Други ароматизирани компоненти на оградата:

->Duftzaun ® концентрат 500ml

->IPF-eco дозиращо устройство

->Duftzaun ® спрей адаптер

->IPF почистващ препарат за дозиращо устройство 500ml

 

Предупреждения за опасност:

Използвайте безопасно Hagopur ароматизирана ограда ® -пяна Vario. Винаги четете етикета и информацията за продукта преди употреба. Използвайте биоцидите безопасно. Винаги четете етикета и информацията за продукта преди употреба. опасност. Контейнер под налягане: Може да се пръсне при нагряване. Предизвиква дразнене на кожата. Може да причини алергична кожна реакция. Предизвиква сериозно дразнене на очите. Може да причини симптоми на алергия или астма или затруднено дишане при вдишване. Може да причини дразнене на дихателните пътища. Предполага се, че причинява рак. Може да причини увреждане на органи при продължителна или повтаряща се експозиция.

ВАЖНО: Винаги съхранявайте комплекта ароматизирана ограда ® и кутиите изправени!

Купи на изплащане