Примамка за сърни AttraTec No 9 Лешник, 1000 мл

Продукти
68,50 лв.
  • Марка: Attra Tec
  • Кат. номер: 199691
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Естествен атрактант с аромат на лешник за всички местни видове копитен дивеч

Използвайте чист, върху сол или смесен с царевица

Стимулира обонянието и вкуса на дивеча.

Висок ефект на привличане, спестява много зърно

Висок добив, 1 литър е достатъчен за 250 до 500 кг зърно

Привлекателността на храната може да се увеличи значително, ако не само има добър вкус, но и мирише добре.

AttraTec No 9 използва точно този ефект! В комбинация с царевица, обонянието и вкусът се повлияват положително. Привлекателността на хранилката може да се увеличи дори с намалено количество царевица. AttraTec No 9 се предлага в различни ароматни варианти: ябълка, анасон, лешник, карамел, череша, праскова, ванилия, орех. Това позволява на ловеца да открие и използва предпочитанията на местния дивеч.

Тестовият комплект, който съдържа всичките осем варианта в бутилки от 50 ml всеки, е идеален за това.

Между другото: бутилката от 1 литър е опакована в затваряща се алуминиева торбичка. Това гарантира възможно най-добрата защита на естествените вещества от въздействието на светлината. Скалата на етикета и спрей дюзата позволяват лесно и много добро дозиране. Това избягва предозирането и позволява висок добив. Понякога на дъното на бутилката може да има малко количество утаяване, което не е необичайно за натуралните продукти. След това просто разклатете добре бутилката – продуктът може да продължи да се използва без загуба на качество.

Бележка 

Напълнете 2/3 чиста кофа от 10 литра с зърно (напр. царевица, пшеница, овес) (съответства на приблизително 6 kg) и добавете до 25 ml AttraTec № 9 (половината от знака на скалата). След това разбъркайте добре за 1-2 минути и пренесете гранулите на подходящи места за хранене и привличане.