Примамка AttraTec No 9 Орех, 1000 мл

Продукти
65,80 лв.
  • Марка: Attra Tec
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Привлекателността на използваната храна може значително да се повиши, ако не само има добър вкус, но и мирише добре. AttraTec No 9 използва точно този ефект със своите биоактивни аромати! Особено в комбинация с царевица, обонянието и вкусът са положително повлияни. Привлекателността на хранилката може да се увеличи дори с намалено количество царевица. AttraTec No 9 се предлага в различни ароматни варианти: ябълка, анасон, лешник, карамел, череша, праскова, ванилия, орех. Това позволява на ловеца да открие и използва предпочитанията на местния дивеч. Бутилката от 1 L е опакована в затваряща се алуминиева торбичка. Това гарантира възможно най-добрата защита на естествените вещества от въздействието на светлината. Скалата на етикета и вложката за спрей позволяват лесно и много добро дозиране. Това избягва предозирането и позволява висок добив. Понякога на дъното на бутилката може да се появи малко количество утаяване, което не е необичайно за натуралните продукти. След това просто разклатете бутилката добре - продуктът може да продължи да се използва без загуба на качество.

Бележка за кандидатстване Напълнете 2/3 чиста кофа от 10 литра със суха храна (напр. царевица, пшеница, овес) (съответства на приблизително 6 kg) и добавете до 25 ml AttraTec No 9 (половината от знака на скалата). След това разбъркайте добре за 1-2 минути и разпределете зърната на подходящи места.

Между другото: дивечът е като нас: Прясно приготвена храна има най-добър вкус!

 

Моля, обърнете внимание

Винаги четете етикета и информацията за продукта преди употреба. Продуктът трябва да се съхранява на недостъпно за деца място. При поглъщане потърсете лекарска помощ. Изпратете съдържанието/контейнера за рециклиране.

Купи на изплащане