КОМПЛЕКТ ХРАНИЛКА СЪС СОЛАР И БАТЕРИЯ

Продукти
230,00 лв.
  • Марка: WILD GAME
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

КОМПЛЕКТ АВТОМАТИЧНА ХРАНИЛКА СЪС СОЛАР И БАТЕРИЯ

 

Изработена от ABS материал за дълготрайна UV защита
Регулиране височината на подаващата фуния
Защитни капачета на разпръскващата перка
Програмируем се седмичен таймер
Време на подаване на храна от 1 до 99 секунди
Подаване на храна до 6 пъти на ден
Индикация за заряда на батерията
Индикация на соларния панел
Индикация за предстояща работа на тест бутона
Индикация за работното напрежение 6V или 12V
Индикация за броя на хвърлянията на ден
Тест бутон
Защитен предпазител от претоварване и къси съединения
Висока, средна и ниска скорост на въртене на двигателя
 
 
Автоматичната хранилка е все по-голяма необходимост за подхранването на дивеча, тя е идеалният вариант за дивечовъдните участъци, ловните дружини и където е необходимо постоянно подхранване на дивеча. Широкото и използване позволява подхранването, както на едър дивеч, така и на дребен дивеч и птици, риби и др.
 
 
Автоматичната хранилка позволява пестене на средства и време, тя работи с 6V или 12V батерия. С възможност за работа със соларен панел тя е независима към електроенергия и гарантира дълъг и ефективен живот на работа. Проектирана е с възможност за подвижен слънчев панел, което позволява той да бъде насочен директно към слънчевата светлина.
По-голямата му мощност позволява по бързото и безпроблемно зареждане на батерията дори и в облачно време.
Така окомплектована автоматичната хранилка е автономна. Друго предимство на хранилката е че има 6 настройващи се дневни времеви интервали за подаване на храна, както и 17 седмични програми, което на практика позволява подаването на храна в определен ден, различни дни от седмицата, през един ден, всеки ден, или определени комбинации от дни. Времето на работа за хвърляне на храна е увеличено от 1 до 99 секунди, което позволява определяне на количеството храна.
 
 
 
Регулиращият се високо оборотен и мощен мотор позволява различна скорост на въртене което оказва влияние върху диаметърът на разпръскване на храната, което позволява по дългото оставане на животните на захранваното място.
 
 
МОТОР ЗА АВТОМАТИЧНИ  ХРАНИЛКИ
Големият LCD екран позволява лесно следене на индикациите за правилното функциониране на хранилката. Индикацията за заряда на батерията Ви позволява непрекъснато наблюдение и следене за състоянието на батерията. Индикация когато слънчевият панел работи и зарежда батерията. Индикация за скоростта на двигателя Хранилката е снабдена и с предпазител за защита от претоварвания и къси съединения. Монтирането на различни по обем бункери за съхранение, позволява различно по дълготрайност зареждане на храната. Хранилката е окомплектована с всички необходими гайки, шайби и болтове, както и с подаваща фуния от бункера към перката. В комплекта са включени и регулируемо опорна шайба за бункера, както и заключващ механизъм на отдела за електронното управление.
 
 
 
 
В комплекта са включени батерия и соларен панел
Цена на комплекта с батерия и соларен панел 230 лв.(12V 7mAh батерия и соларен панел 12V 3W)
 
Купи на изплащане