ЛОВНА КАМЕРА T100 НОВА ОБЛАЧНА 4G

Продукти
350,00 лв.
  • Марка: Willfine
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Това е най-новaта, последно поколение облачна ловна камера, която ползва високоскоростна 4G мобилна връзка. Отличава се с това, че изпраща снимки с високо качество 5МР и предоставя отдалечен достъп до менюто през АРР на мобилен телефон. Дело е на авторитетната марка в бранша WILLFINE, която успешно прилага най-новите технологии в продуктите си.

 

Камерата е проектирана като "по-малкият брат" на модела 4.8CS. Създаването и е продиктувано със идеята за бюджетна камера, която да използва същата 4G Cloud технология (без нужда от email server) и използване на APP приложение с отдалечен достъп за контрол на камерата без да има съществени разлики в качеството на снимките. (Облачните камери с колкото и голяма резолюция на снимките да са, те винаги конвертират размера на снимките до няколко КВ с цел генериране на малък трафик и реално получваме еднакво качество) Моделът ловна камера Т100 използва изцяло нов чипсет и обектив, това решение има по-добро качество на видеото и нощните снимки, въпреки че спецификацията не е "надута" до големи размери на мегапикселите, а найстина ефектът е много добър. Т100 е модел който има ниска цена и по-добър ефект на заснемане. Ловната Камера е с променен видео формат. Предишните модели ловни камери използват Н.264 за видео, а моделът Т100 4G Cloud Hunting Camera използва H.265 формат.

 

 

 

 

Новост представлява и начинът по който камерата се свързва с вашият мобилен телефон, моделът Т100 е първата в света която използва NFC свързаност.

NFC (на английски: near-field communication) е вид безжична комуникация между две устройства. Извършва се на разстояние не повече от 4 см. Обикновено връзката е с ниска скорост, но основното предимство е, че се осъществява мигновено, без да е необходимо допълнително настройване.

NFC добива широка популярност заради удобството, което предоставя. По този начин работят безконтактните банкови карти, чиповете за контрол на достъпа, телефоните, с които може да се плаща на ПОС терминал и други.

 

Освен че иска да сведе до минимум усилията по настройване на камерата, като въвеждане на сървъри, email и други настройки, компанията WillFine е предвидила и факта, че в повечето случай ловните камери се използват в различни ловни полета с различно покритие на мобилните оператори и предоставя SIM карта, която работи в режим на роуминг и винаги избира най-силната мрежа. Тази опция разбира се е опционална, и ни се предоставя избор между СИМ в роуминг и СИМ на местен оператор.

Всички настройки на модела Т100 се осъществяват от приложението на мобилният телефон, по този начин ловната камера гарантира бързото и лесно настройване от разстояние.

 

 

 

 

 

Няма да се спираме на всички технически характеристики по-отделно, затова ще ги групираме и систематизираме в табличен вид с цел по-ясно и разбираемо разчитане на спиецификацията.

 

Модел Т100
  4G Облачен модел
   
Основни спецификаций  
Размер на снимката 3МР/5МР
Видео резолюция 1080P 30FPS
Дължина на видеото 10s (3s в приложението)
Скорост на задействане 0.5s
Леща F=3.0; FOV 60 градуса
Инфрачервена невидима подсветка LED 60 броя (940nm IR спектър)
Инфрачервено растояние 20 метра
Регулируема чуствителност на PIR датчика Висока/Средна/Ниска
Разстояние на засичане на PIR датчика 20 метра
Ъгъл на засичане на PIR датчика 60 градуса
LCD екран Не
Оперативна мощност 12АА
Външно захранване DC 12V
Размер на камерата 140х110х90 mm
Оперативна температура -20С до 55С
Оперативна влажност 5% до 90%
Клас Водоустойчивост IP66
Функции  
Камера + Видео Да
Идентификация на Камера Да
Time Lapse Да
Нощна подсветка Да (невидима)
Поредица от снимки Да (1-3 на заснемане)
SD цикличен запис на картата памет Да (изтрива старите снимки, записва новите)
Защита с парола Да
Предаване на снимки с малък размер Да 640х360 към приложението
Предаване на снимки с голям размер 3МР/5МР размер при заявка към АРР 
Предаване на видео в малък размер 3s към АРР
Отдалечен контрол Да
GPS функция Не
Моментна снимка/видео Да
Състояние на камерата Да
Global SIM card Да
Купи на изплащане