R50 TR-DOG HYBRID GPS (допълнителна каишка)

Продукти
615,00 лв. 480,00 лв.
  • Марка: TR-DOG R50
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

С включена СИМ която работи на всички мобилни оператори и платена за период от 1 месец

Проследяване на кучетата на вашите приятели по време на лов

 

Можете да споделяте своите нашийници за кучета с множество преносими устройства, така че група гоначи да може да проследява кучетата на всеки гонач, стига общият брой кучета, които той проследява, да не надвишава 20.

Обучение и контрол

 

Предавателят (нашийникът) включва два тренировъчни модулa, който позволява импулсът на стимулация да бъде изпратен от приемника.

 

Вибриращи нашийници 

 

На базата на научни проучвания е доказано, че вибрацията като стимул за обучение на кучета е по-удачна от използването на обучителни звукове заради възможни проблеми свързани със слуховият апарта на кучето. За това разработихме стимулация чрез вибрация. Ръчното устройство може дистанционно да нареди на нашийниците да вибрират. Има три продължителности на вибрация, от които да избирате: Ниско 2 секунди Средно 3 секунди Високо 4 секунди

 

ОБУЧЕНИЕ НА КУЧЕТА ЧРЕЗ

 

Технологията E-shok е функция без която в съвременият ловен свят на скъсяване периода на профилиране на кучето за преследване на определен вид дивеч е немислима. Ръчното устройство може дистанционно да изпраща на нашийниците команда за стимулиране на кучета чрез електрически ток. Има три нива на интензитет на стимулация, от които да избирате: ниско средно високо

 

НАШИЙНИК С ПОВИШАВАЩА БЕЗОПАСНОСТТА ТЕХНОЛОГИЯ

 

Каишката има повишаваща безопасността LED светлина и отразяваща лента. Ръчното устройство може дистанционно да поръча на яката да мига със свойте LED светлини, вградени в яката. LED светлините разположени върху корпуса на R50 ще мигат за 2 секунди всеки път, когато получи команда да се включат. Това ще ви помогне да видите лесно къде се намира кучето ви в среда със слаба светлина или през нощта. Светлоотразителната лента на Reflective Dog Collar е направена от топлоотразителна лента, където отразяващата лента е залепена върху яката чрез процес на нагряване, технологията предпазва вашия домашен любимец докато преминава през автомобилни пътища. Със силно отразяващата лента която свети като неон всеки път, когато влезе в лъч светлина тя ще уведомява шофьорите, за да гарантира безопасността на вашето куче.

 

ТЕХНОЛОГИЯТА REPLAY-VOICE™ Позволява реално прослушване на лая на кучето с избрани интервали Чуването на кучешкия лай в реално време се осъществява чрез записване и възпроизвеждане на звук. Ръчното устройство може дистанционно да нареди на яката да записва звук. След това R50 ще запише звуците около нашийника и автоматично ще изпрати записа обратно към ръчното устройство, за да го чуете. Можете да прослушате записа и на мобилното устройство с което е свързано ръчното устройство. Опциите за продължителност на записа са в интервали: 5 секунди 10 секунди 15 секунди

 

Физически предимства на устройствата

 

Степента на водоустойчивост на ръчносто устройство "HoundMate", така и на нашийник R50 е с клас IPX6. И двете устройства са проектирани да отговарят на висок рейтинг на водоустойчивост. Те могат да се използват в дъждовна, снежна и в среда с висока влажност без проблеми.

Както ръчното устройство, така и устройството на нашийника са оборудвани с акумулаторна литиево-йонна батерия тип 18650 с капацитет от 3500 mAh. Литиево-йонната батерия може да издържи по-дълго и е по-издръжлива в сравнение с други видове батерии. Проектирали сме батерията на ръчното устройство да бъде лесно и бързо сменяема. Съобразили сме се и с новите законови изисквания за оеднаквяване на портовете за зареждане от тип "Type-С" Животът на батерията на R50 нашийник за кучета с едно зареждане е от 35 до 45 часа

 

Животът на батерията на устройството с нашийник за кучета с едно зареждане е над 35 часа в режим на хибридно проследяване на радиочестота и мобилна мрежа. Животът на батерията на устройството за нашийник за кучета с едно зареждане е над 45 часа при фиксирана скорост на актуализиране на местоположението от 2,5 секунди в режим на чисто радиочестотно проследяване.

 

 

Патентованата констукция

 

Както корпусът на ръчното устройство, така и кутията на нашийника R50 са изработени от висококачественият материал SABIC PC/ABS - сравнително нов и твърд пластмасов материал. Това е термопластичен полимер, произведен чрез полимеризация на стирен и акрилонитрил в присъствието на полибутадиен. Характеризира се с изключителна здравина и издръжливост, висока устойчивост на удари и сътресения под налягане (дори при ниски температури), устойчивост на пукнатини и износване. Освен това е добре устойчив материал на неблагоприятни атмосферни влияния и UV радиация. Устойчив на вода и прах изработен от висококачествени и издръжливи материали, с конструкция която се адаптира към врата на кучето.

 

Нашийниците TufFLEX на R50-Komfort имат вид и усещане като на мека кожа с допълнителните предимства, че са водоустойчиви, устойчиви на миризми и се почистват лесно с влажна гъба. Сърцевината е със сигнален цвят и е изработена от полиестерна лента. Полиестерните влакна се изработват в резултат на оплитането на много полиестерни нишки и имат редица качества като устойчивост на износване, гъвкавост, еластичност и трайност. Тази каишка за кучета разполага с найлонова лента от външната страна с издръжливо TPU покритие, което е изключително устойчиво, еластично, качествено и удобно за ежедневна употреба, предпазващо от влага, ожулвания, гниене и миризма. Яката е лесна за почистване, устойчива на атмосферни влияния и остава гъвкава дори при ниски температури. Вграденият дизайн на занитване, съчетан със солидна никелирана стоманена катарама, прави тази яка практически неразрушима.

 

Светлоотразителна лента Reflective Dog Collar минава по дължината на яката, увеличава видимостта и безопасността за вашето куче при условия на слаба светлина. Използваме 3 двойки нитове, който са на една линия, а не един до друг, за по-голяма издръжливост, устойчиви са на ръжда и са заварени. Използваната метална ролкова катарама служи за лесно закопчаване на вашето куче, Каишката е снабдена е с множество отвори за регулиране на размера и леснто пасване около врата на всяко куче. Снабдена е с два D-пръстена и са от масивен метал, вторият D-пръстен е предвиден за закопчаване на повод, с което се обезопасява нанасянето на механични повреди върху антените на R50.

 

Пазете кучето си в безопасност, а себе си без стрес!

Купи на изплащане