МАГНИТНА АНТЕНА "HUNT" СЪС ГОЛЯМ ОБХВАТ ЗА GARMIN Alpha & Astro

Продукти
125,00 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Антената за автомобил "HUNT" е с удължен обхват, тя е изцяло ново проектирана антена. В предварителното задание към радио-инжинерите и ние от WILD GAME BULGARIA искахме да създадем антена която да достигне увеличение от 5 dB и мощност от 300W, какти и възможността да бъде използвана от Garmin Alpha 100 / 200K в България, благодарение на креативният ум на инжинерите от компаният Fujian Quanzhou Huahong Communication това се случи.

До скоро познавахме антената EXTENDA със земна равнина като най-добрата, сега обаче нещата не изглеждат по-този начин. Категорично може да зявим това е най-добрата антена на пазара за увеличаване на обхвата между Гармин Алфа / Астро устройства и ТТ5, ТТ15, К5, КТ15, DC и моделите "X". В няколоко стъпки ще Ви представим еволюцията която извървяхме.

 

 

 

1. При първата антена използвахме базов модел, като само моделирахме честотата и я адаптирахме за Българските Garmin устройства.

 

2. Когато проектирахме втората антена SUPER TURBO, вече имахме унаследен проблем от базовият модел и искахме да го предотвратим, за това добавихме пружиният елемент и предотвратихме постояното отделяне на магнитната основа при силен удар с клони.

 

3. Водещото при EXTENDA (третата антена) беше силата на обхвата, искахме още по-мощна антена, за това запазихме всички елементи от SUPER TURBO и добавихме Х размка със земна равнина.

 

4. Моментът назря за започване на проектирането на нова антена, зададените параметри са антена с повече увеличение и по-голяма мощност, но без елемента за земна равнина, понеже се оказа че той е много ефективен, но обременяващ в гъстата растителност. Тогава инжинерите ни предложиха да добавят намотки в корпуса на вертикалният прът. Оказасе че има достатъчно вертикално място за да се добавят мнго на брой намотки, като по този начин успяваме да подобрим значително дългият обхват на антената за Гармин устройства.

Вече готова, антената трябваше да бъде адаптирана за работа и с другите GPS устройства който са на пазара в България. Благодаряние на възможноста за корегиране на дължината можем да я използваме и на Garmin Alpha 100 / 200K, Hunter Pro DTR 2500, Dogtra. 

Купи на изплащане