ИМПРЕГНИРАЩ ПРЕПАРАТА ДИШАЩ WAPROX UNI eco - 200ml

Продукти
15,70 лв.
  • Марка: TYRCHEM
  • Кат. номер: 3012020
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

WAPROX UNI Eco е водоотблъскваща импрегнация с UV защита за обувки, облекло и външно оборудване на водна основа, съдържаща модифицирани реактивни силиконови полимери. Той създава водоотблъскващ слой върху всички видове текстил и кожа, както и мембрани и материали от мека обвивка, като същевременно не намалява дишането и пропускливостта на водните пари. Повишава еластичността на влакната, като по този начин удължава живота им. Това не променя цвета на дрехите. Нанася се лесно и не се изисква топлинно активиране. Продуктът е без мирис и затова е подходящ и за вътрешно приложение. Продуктът не съдържа флуоровъглеродни съединения (PFC) , етоксилирани алкилфеноли (APEO) и летливи органични съединения (VOC) . Продуктът е 100% биоразградим и не представлява тежест за околната среда.

 

Предимства:

- лесно приложение

- без мирис

- водна основа

- нанасяне и върху мокри повърхности

- увеличава еластичността на влакната

- не променя цвета на обработената повърхност

- не намалява дишането на материалите

- не се изисква топлинно активиране

- без PFC, VOC и APEO - 100% биоразградим

 

Инструкции за употреба:

1. Третираното облекло или оборудване трябва да са чисти. Използвайте подходящ продукт от продуктовата линия FOR OUTDOOR за почистване.

2. Нанесете продукта със спрей върху повърхността на материала равномерно от разстояние приблизително 20 cm. След като материалът изсъхне, можете да нанесете друг слой. За по-високо водоотблъскване препоръчваме нанасяне на няколко слоя.

3. След последния слой, оставете за 2 минути. избършете всеки абсорбиращ продукт с чиста кърпа.

4. Сушене: на въздух, при ниска температура в сушилня, ако символите на етикета за поддръжка го позволяват. Винаги спазвайте символите на етикета за поддръжка на импрегнирания продукт.

 

Съхранение: Съхранявайте при стайна температура. Пазете от замръзване. Дръжте далеч от деца.