ПОЧИСТВАЩА И ПОДХРАНВАЩА ПЯНА ЗА КОЖА FONAX L eco soft-200ml

Продукти
16,80 лв.
  • Марка: TYRCHEM
  • Кат. номер: 3142020
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

FONAX L eco soft е нежна почистваща и подхранваща пяна за всички видове кожа, набук, велур и имитация на кожа. Максимално внимание е отделено на околната среда по време на разработката. Продуктът е на водна основа и съдържа лесно биоразградими повърхностно активни вещества от растителен произход, не съдържа етоксилирани алкилфеноли (APEO). Той съдържа малко количество (по -малко от 4%) летливи органични съединения (ЛОС) . Продуктът е подходящ за кожени обувки със или без мембрана, облекло и аксесоари (ръкавици, чанти, колани и др. ), Както и кожени мебели. Продуктът е лесно биоразградим и не представлява тежест за околната среда.

Предимства:

 

- ефективно почиства

- приятелски

- подхранва

- без мирис и оцветители

- не оставя следи

- на водна основа

- повърхностноактивни вещества от растителен произход

- без PFC и APEO

- ЛОС по -малко от 4%

- 100% биоразградим

 

Инструкции за употреба:

 

Отстранете грубата мръсотия от почистената повърхност. Нанесете подходящо количество пяна върху кърпа или четка и нанесете върху почистената повърхност (няма нужда да навлажнявате повърхността).

 

Гладка кожа или имитация на кожа:

След нанасяне на пяната, оставете за кратко и избършете замърсяванията с мека четка или гъба. Избършете излишната пяна със суха кърпа.

Велур и набук:

Нанесете с четка. След нанасяне, изчеткайте мръсотията с четка и оставете пяната да изсъхне. След това почистете повърхността с четка. За силно замърсена кожа или упорити замърсявания използвайте ултра почистваща пяна FONAX L eco. За да увеличите водоотблъскването, препоръчваме да приложите подходящ продукт от продуктовата линия FOR OUTDOOR.