СПРЕЙ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА МИРИЗМИ ANTIPA SILVER - 200ml

Продукти
24,80 лв.
  • Марка: TYRCHEM
  • Кат. номер: 3043020
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

ANTIPA SILVER е високоефективен абсорбатор на миризма от обувки на базата на портокалово масло и активно сребро.

Веществата, съдържащи се в продукта, свързват молекулите на миризмата и ги карат да се разпаднат. Препаратът за отстраняване на миризми не прикрива миризмите, а по -скоро ги неутрализира и предотвратява образуването на нови миризми за дълго време. ANTIPA SILVER е подходящ за обувки, ботуши и спортно оборудване. Предлагат се две пръскачки. Един обикновен пулверизатор и един с 1 метров удължителен маркуч с 360 ° пулверизатор.

Използване на препарата за отстраняване на миризми за обувки и ботуши

Дръжте флакона изправен и го разклатете преди употреба. Изберете прикачената дюза, която искате. Пръскачката с удължителния маркуч е подходяща за големи ботуши. Напръскайте продукта върху повърхността, която ще се третира. Оставете повърхността да изсъхне напълно. Тъй като продуктът не прикрива миризмите, а ги неутрализира, е необходимо да изчакате, докато този процес приключи. Това е така след пълно изсъхване.

Използване на дългата сонда за пръскане върху високи ботуши

Развийте удължителната тръба от капака. Ако е необходимо, скъсете маркуча преди употреба и го поставете в пулверизатора. Поставете сондата в върха на обувката. Извадете го бавно, докато впръсквате продукта.

Съдържание: 200 ml включително сонда.