СМЕС ЗА ЗАПЪЛВАНЕ НА ГЛИГИ TUSKLER - 200ml

Продукти
60,00 лв.
  • Марка: TYRCHEM
  • Кат. номер: 2064020
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

След вълнуващ лов на дива свиня и слуката от него, глигите остават най-популярнят ловен трофеи. Правилно подготвени и представени, те са красиви ловни трофеи, а споменът за преживеният момент от точното попадение е вечен.

 

TUSKLER се състои от двукомпонентна пълнежна смес за запълване на глиги от диви свине. След втвърдяване TUSKLER е твърд и стабилен по обем. Така че глигите не могат нито да се разкъсат, нито да се напукат. Лесното боравене и естественият цвят гарантират перфектен резултат. В зависимост от размера, една опаковка е достатъчна за до 10 чифта зъби на глиган.

 

 

Комплектът за пълнене TUSKLER се състои от:

Двукомпонентна смес за пълнене (2 x 100 ml)

Мерителна чаша

Чифт гумени ръкавици

Пакет пластилин

Дървена бъркалка

 

Инструкции за употреба за пълнене на глиги:

 

Подготовка

Проверете зъбите на глигана за пукнатини. Ако има пукнатини, покрийте ги с прозрачна лента. След това напълно увийте глигите с изолациона лента, започвайки от върха. Уверете се, че зъбуте са сухи и без мазнини. Преди да смесите пълнежната смес, препоръчваме да измерите вътрешния обем на глигите с фин пясък и чаша (не използвайте вода за измерване!). След това поставете глигите в контейнер с пясък или ги фиксират в пластилин (стреопор). Внимателно проверете дали зъбите са здрави. Пригответе необходимото количество пълнежна смес. Изсипете компоненти А и В в съотношение 1: 1 в чашата (затворете бутилките веднага след изливането). Разбъркайте бързо и старателно. Изсипете сместа в глигите. Сместа може да се обработва за около три до пет минути, в зависимост от температурата. Оставете пълнежната смес да се втвърди за 45 минути. Развийте отново зъбите на глиганите от лентата. Зъбите с втвърдената пълнежна смес вече могат да бъдат монтирани на трофейна поставка или за таксидермия.

 

Внимание: Не използвайте при повишена влажност и температури над 30 ° C. Избягвайте контакт с вода. Съхранявайте неотворени опаковки при стайна температура в затворени помещения на сухо място. Дръжте далеч от деца. 

Купи на изплащане