ИЗБЕЛВАЩА ПАСТА ЗА ТРОФЕЙ TROFI-BP Paste - 150g

Продукти
25,70 лв.
  • Марка: TYRCHEM
  • Кат. номер: 2021015
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Трофейна избелваща паста

 

Пастата за избелване на трофей TROFI-BP се използва не само за избелване на нови трофеи и кости но и за възстановяване белотата на стари. С времето ловните трофей се окисляват и пожълтяват благодарение на Trofi-BP паста за избелване Вие предотвратявате това. Лесното нанасяне осигурява перфектно избелване без нежелано избелване на рогата.

 
 
 

Сега, когато регламентът на ЕС позволява само водороден пероксид да присъства във всички продукти с максимум 12% активно вещество, избелването на трофеи с популярните 30% разтвори приключи.

 

Добрата новина е, че има алтернативи: Немското списание "Wild und Hund" тества трофейни избелващи продукти в брой 11 от 2017 и обявява избелващата паста FOR Hunter Trofi-BP от Tyrchem за победител в теста . Wild und Hund публикува резултатите от избелването в снимки, наред с други неща. Резултатът е впечатляващ, което е отразено и в рейтинга за нашия продукт. Най -добрият резултат при избелване на черепа е постигнат от Tropy BP от Tyrchem.

 

ROE DEER TROPHY SILVER MEDAL119.53 CIC POINTS (TAXIDERMY, HUNTING,CRAFT,  HORN) | eBay

 

 

Инструкции за употреба:

 

1. Сварете, почистете и обезмаслете черепа (за улесняване на процеса може да се използва почистващ препарат Trophy от продуктовата линия FOR HUNTER).

2. Навлажнете повърхността на черепа с вода, след това нанесете избелващата паста с четка. Избягвайте контакт с рогата.

3. Оставете го да действа в продължение на 12 до 24 часа, след което го измийте с вода. Ако е необходимо, повторете процедурата.

 

4. Оставете да изсъхне. Сухият череп може да бъде третиран с трофеен восък FOR Trophy Care Wax или FOR Tropical Care Spray от продуктовата линия FOR HUNTER.

 

За ваше безопасност носете лични предпазни средства! (очила и ръкавици).

 

Съхранение: Съхранявайте в оригинална, добре затворена опаковка при стайна температура, макс. 30 ° C. Избягвайте контакт с храна и основи.

 

Опаковката е достатъчна за приблизително  4 сърни или 2 черепа на елени.