МАСЛО ЗА ОРЪЖИЕ GUN O4G АЕРОЗОЛ - 200 ml.

Продукти
15,70 лв.
  • Марка: TYRCHEM
  • Кат. номер: 1073020
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Gun O4G МАСЛО ЗА ОРЪЖИЕ АЕРОЗОЛ - 200 ml.

 

O4G Маслото за оръжие служи за обработка, консервиране и смазване на металните части. Благодарение на своята консистенция и удължителна тръба, маслото прониква в стрелковия механизъм и го защитава. Той предлага дългосрочна защита от ръжда. O4G също третира, защитава и освежава външния вид на дървените части и подчертава дървесната структора.

Маслен спрей за пистолет

Инструкции за употреба:

 

1. Ако оръжието е стреляло, е необходимо да го почистите с разтворител за почистване на пистолет C4G от продуктовата линия FOR GUN. Ако оръжието е мокъро, избършете го до сухо.

2. Нанесете маслото в цевта с помощта на удължителна тръба.

3. Нанесете маслото върху външната повърхност на ловната пушка с кърпа или гъба.

4. Уверете се, че цялата цев и стрелящ механизъм са обработени. Препоръчваме да използвате грес за оръжие V4G от продуктовата линия FOR GUN.

5. Препоръчва се да използвате маслото за оръжие след всяко почистване. Ако повърхността на пистолета е мазна, избършете я преди употреба.

6. За по -добра защита на дървени части препоръчваме да използвате REWOIL от продуктовата линия FOR GUN.

 

Маслото за пистолет O4G се използва от ловци и стрелци за третиране, съхранение и смазване на всички метални части на ловното оръжие. Благодарение на специалната формула на оръжейното масло и с помощта на тънкия маркуч за нанасяне, маслото прониква в най -малките ъгли и пукнатини и предпазва оръжието от корозия в дългосрочен план.

 

Съдържание: 200 мл.