Репелент Boar’s Fear с вълча урина

Продукти

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!

Репелент Boar’s Fear - 500 мл.

  Създаден да защитава зони от диви животни. 

Това е течност с вълча урина, причиняваща паника на глиганите и другите диви животни. Репелент, който ще защити вашите култури до 85% от щетите, причинени от диви животни.

 

Въздействие върху околната среда: продуктът не е вреден за резервоарите за вода и може да се използва в защитени водни зони. Продуктът е безвреден за водната фауна / флора и домашни любимци. Продуктът не е отровен. Не е самовъзпламеняващ се или експлозивен, 100% биоразградим.

Начин на употреба: Разклатете преди употреба. С помощта на апликатор напръскайте около 1,5 ml (2-3 апликаторни преси) върху прясно засята почва на всеки 10 метра. Във всички останали случаи (когато посевите са зелени) се препоръчва използването на колове. Увийте лентите от плат върху тях около 80 см. на височина. Напръскайте около 1,5 ml. на всяка лента от плат. The Boar’s Fear влиза в сила след 7-9 часа. Повторете пръскането след обилен дъжд или след 8-10 дни. Използването според указанията ще даде най-добър резултат.

Предпазни мерки: не яжте, не пийте и не пушете, когато използвате продукт. Избягвайте контакт с очите, носа или устата. Да се ​​пази далеч от деца. В случай на контакт с очите изплакнете незабавно с вода. При поглъщане незабавно потърсете медицинска помощ.

Съхранение: съхранявайте далеч от фуражи, напитки и храни при температура над 0 ° C. Продуктът може да съдържа утайка, която е естествена и не се счита за дефект в продукта.