Примамка за диви прасета с аромат на сладка царевица

Продукти
25,00 лв.
  • Марка: PROSPEKTUS
  • Кат. номер: 0893
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Естествен атрактант млечна царевица, по-близо до природата! 50 мл.

 

Търсите ефективен начин за привличане на дивите прасета на конкретно място? Нашият натурален царевичен спрей е точно това, от което се нуждаете. С балансирания си аромат и вкус на сладка млечна царевица е неустоим за дивите животни. Просто напръскайте съдържанието от бутилката върху фуража на желаното място и наблюдавайте как дивите прасета се стичат в района. Тази примамка е специално проектирана да привлича дивата свиня в зоната за хранене и да ги задържа там, което я прави идеален избор както за ловци, така и за любители на природата. Нашата натурална царевичена примамка е направена само от най-висококачествени съставки, което гарантира, че е безопасен за употреба във всяка среда. Всички наши примамки за диви животни са проектирани въз основа на практика в дивата природа, така че можете да се доверите, че са ефективни при примамването на диви животни.

 

 

Тази примамка е много популярна сред дивата природа. Балансиран захарен сироп с аромат и вкус на сладка млечна царевица. Което е прави неустоима за дивите прасета.

 

Начин на употреба: напръскайте част от съдържанието на бутилката във фуража и разбъркайте добре.

Бутилка с капачка за пулверизиране.

 

 

Най-ефективният начин за привличане на диви животни с тази примамка

 

Изсипете цялото съдържание на бутилката във фуража и разбъркайте добре (50 мл примамка х 10 кг фураж). Тази примамка може да се използва и по други начини: не е необходимо да използвате цялата бутилка наведнъж.