Ultracom R10 Hybrid

Продукти
2 500,00 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Доставките ще започнат през юни 2021 г.!

 

Ultracom R10 Hybrid е първото в света устройство за проследяване на кучета, което има мобилно + VHF проследяване в една каишка.

 

 

 

Ultracom R10 Hybrid има предварително инсталирана, роуминг, Ultracom Global SIM карта, захранвана от Telia, така че при необходимост се свързва с друга налична мобилна мрежа. Ако няма налична мобилна мрежа, VHF проследяването започва автоматично.

 

ПОЧТИ ПРОСЛЕДЯВАНЕ В РЕАЛНО ВРЕМЕ

Благодарение на VHF-технологията проследяването е почти в реално време; 3 секунди.

https://www.youtube.com/watch?v=WyUFUTEWcwI

 

ДЪЛЪГ ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА

 

Животът на батерията на VHF-приемника е приблизително. 48 часа, около яката част 40 ч. Използвайки разширените функции за пестене на енергия на яка и по-рядък интервал за проследяване, животът на батерията може да бъде удължен до една седмица.

 

УЛТРАКОМ СЛЕДВАЩО ПРИЛОЖЕНИЕ

 

Изживейте и споделете своите приключения по нов начин с приложението New Ultracom NEXT . Изцяло ново приложение с много нови интересни функции за проследяване и наблюдение на вашето куче и изследване на пустинята.

 

DURA ARMOR ™

 

R10 Hybrid има патентована технология на корпуса Dura-Armor ™ , яката е здрава и издържа на случайно излагане на вода до 0,5 метра за до 30 минути. Устройството е произведено във Финландия и има 2 години гаранция.

 

BARK SENSE ™

 

Благодарение на микрофонната технология Bark Sense ™ , устройството преброява кучешката кора точно и надеждно. Можете също така да се обадите на нашийника и да слушате кучешки лай в реално време. Настройките на микрофона Bark Sense ™ са възможни за регулиране отдалечено от приложението Ultracom във вашия мобилен телефон.

 

СВЕТЛИННА ЛАМПА BEACON

 

В яката има дистанционно управляема светлина с подсветка.

 

ПАКЕТЪТ НА ПРОДУКТА ВКЛЮЧВА:

 

Хибридна яка Ultracom R10, яката е сменяема

УКВ-приемник

18650 Li-Ion батерии 2 бр

зарядно устройство

12-месечна Ultracom Global SIM Осъществено от Telia -card 12-месечен абонамент за приложение

Ultracom Гаранция: 2 години Произведено във Финландия