Guide TS series термален прицел

Продукти
 
 
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА НАПРАВИТЕ ПОКУПКАТА СИ.
 
Обадете ни се
и получете актуална цена!
+359 898 549 658

 

 

Термалният прицел за термовизионно изобразяване TS450 е нов модел от GUIDE, характеризиращ се с голям брой кадри в секунда за гладки изображения при наблюдение на динамични обекти.

 

 

В него е използвано специално гнездо за батерия, което позволява двупосочно инсталиране на батерията. Това е важно предимство в условията на лов или стрелба, тъй като улеснява използването на прицела през нощта и подмяната на батерията възможно най-бързо.

Серията TS наистина дава на ловците и любителите на открито способността да виждат ясно в пълен мрак. Термо прицел GUIDE TS450 е предназначено за професионални ловци. С висока честота на опресняване от 50 Hz, той улавя остри топлинни изображения с динамично и бързо движение от разстояние, а проследяването на гореща точка ви позволява да проследявате най-топлата видима точка.

 

image.png

 

 

Функцията Картина в картина, от друга страна, показва малък прозорец за преглед с увеличение на дисплея

Термо прицелът е с разделителна способност 400x300 рх и голям вътрешен LCOS дисплей който ви позволяват да видите всеки детайл. Можете също да регулирате контраста на картината според вашите предпочитания.

 

 

 

 

Нощен прицел позволява откриване на целта от разстояние 3000 метра. Той предлага 7 цветови палитри: седем топлинни цветови палитри: Бяла гореща, Черна гореща, Червена гореща 1/2/3, Зелена гореща и Синя гореща, така че тя ще се адаптира към различни климатични условия.

 

 

Стадиаметричният далекомер помага при определяне на разстоянието. Устройството предлага 3 примера за обекти и референтни разстояния: заек (0,25 м), глиган (0,5 м), елен (1,8 м) и показва информация за действителното разстояние до тези животни.

 GUIDE Rifle Scope 3x-13x50mm TS450 thermal imaging sight - GpsPro.lv5fdab4e34f9f5.png

 

TS450 е Термо прицел с 50-милиметров обектив с отлично качество на термични изображения, предназначено за ловна, гражданска, спасителна употреба. Детекторът 400 × 300 пиксел Ви позволява да наблюдавате и откривате дори много далечни цели. Компактната му структура, водо-, прахо- и удароустойчивост ще се докаже при всякакви метеорологични условия.

 

China Guide Ts Series Optical Scope Combined Day-Night Vision ...

 

 

Ръководство TS 450 термален прицел

 • Детектор -  400 × 300  (не 384 * 288),
 • Размер на пикселите - 17 микрометра,
 • 50  мм обектив  ,
 • Метален корпус,
 • Зрително поле - 7,5 × 5,6;
 • Дисплей - цветен  0,39 'OLED  с разделителна способност  1024 × 768 ,
 • Регулируема острота на изображението,
 • Цифрово увеличение -  2x - 4x,
 • Стадиаметричен далекомер,
 • Функция  Картина в картина,
 • Способността за калибриране на  6 оръжия,
 • Пикантинен монтаж на релси,
 

Благодарение на скоростта на опресняване от  50 Hz (PAL),  показаното изображение винаги е непрекъснато и динамично без прекъсване.

 • Различни цветови режими - 6 за избор,
 • Функция за  проследяване на горещата точка ,
 • Калибриране на 25m / 50m / 100m,
 • Захранван от 18650 батерии за до 5 часа непрекъсната работа, можете да закупите по-мощни батерии (работно време 5 часа)
 • Обхват на откриване (кола  3000 m , човек  14 00m ),
 • Разпознаване (кола  1400  м, човек  700  м),
 • IP67 клас на защита,
 • Размери 250x90x75 mm,
 • Тегло 720g,
 • Комплектът включва: зарядно за батерията, капачка на обектива, видео кабел, капак, ръчно, твърд калъф
 • Гаранция 24 месеца

50- милиметровият дизайн  с фокусно разстояние  има тесен ъгъл на видимост, което го прави идеален за наблюдение на терена и животните на далечни разстояния. Дисплеят е с резолюция 1024 × 768 пиксела. Изображението му е ясно и позволява дългосрочно наблюдение.

 

Ръчният фокус може да се регулира бързо и точно, така че наблюдаваният обект да не се изгуби за най-кратко време. За това помага и функцията за  проследяване на HOTSPOT , която допълнително маркира термичния обект на екрана, дори когато се движи.

 

Различните цветови режими (бяло-топло, черно-топло, червено-топло, зелено-топло, ...) ви позволяват да подчертаете още по-добре термичния обект на екрана.

 

Функцията  Picture in Picture  ви позволява да наблюдавате топъл обект с увеличение в реално време и ви позволява да регулирате неговото положение на екрана.

 

Интуитивната работа позволява безпроблемна употреба, а местоположението на батерията в горната част ви позволява лесно да я замените с една ръка, дори в пълна тъмнина.

 

 

 

 

Универсалност и устойчивост 

 

термалният прицел Guide TS450 е оборудван с леща с диаметър 50 mm.  Има x2 и x4 цифрово увеличение. Този модел предлага да настроите цвета на зрението на черен или бял. Серията TS има 10 вградени мерника и предлага възможност за запазване до 6 балистични настройки. Устойчив е на влага, прах и удари, така че можете да го използвате дори в магнум калибри, при всякакви метеорологични условия.

 

Ръководство

 

TS450 Визьор Може да работи при температури от -40 до +50 градуса по Целзий.  Мощната вградена 6000mAh батерия осигурява дълго работно време.  С помощта на видеокабела (приложен) можете да преглеждате изображения в реално време на монитора. Допълнителните аксесоари включват водоустойчив, напълно сертифициран транспортен калъф. Серията TS има вграден монтаж. 

 

 

Зрително поле

 

Разделителната способност на детектора от 400x300 ви позволява да видите най-големите детайли, 50Hz опресняване на изображението гарантира плавно наблюдение.  Дисплей AMOLED с голяма разделителна способност 1024x768 с размер 0,39 инча и ергономичен дизайн и лекота на използване.  Устройството може да се управлява с една ръка с един бутон. Телескопът може да работи дори при -40 градуса С.  Има бърз монтаж на пикатина.  Възможност за нулиране на 3 разстояния и спестяване до 6 балистики.  10 решетки на нишковият кръст в различни цветове.  7 цветни палитри на изображението.  Функция картина в картина с увеличение x2.  Бърза и лесна подмяна на батерията, независимо от ориентацията на батерията.  Сменяемите 18650 батерии ви позволяват да работите повече от 5 часа.  Функцията в режим на готовност ви позволява бързо да включите изображението.  Вграден живот на батерията до 5 часа, налично външно захранване.  Защита срещу дъжд, прах и удари.  Степен на защита IP66

 

 

ИНФРАЧЕРВЕН телескоп GUIDE TS450 - техническа спецификация:

 

 

Детектор - 400 × 300,

Размер на пиксела - 17 микрометра,

50 mm обектив,

Зрително поле - 10,7 ° × 8,0 °;

Дисплей - 0,4 'цветен LCOS с резолюция 1280 × 960,

Регулируема рязкост на изображението,

Увеличение: 3.3-13.3x

Плавно цифрово увеличение - 2x, 4x, 16 GB памет,

Стадиометричен далекомер,

Функция Картина в Картина,

Различни цветови режими - 6 за избор,

Функция за проследяване на гореща точка,

Захранване чрез вградена батерия до 5 часа,

Клас на защита IP66,

Устойчивост на падане от 1 m,

Размери 230mm x 90mm x 75mm,

Тегло 720g,

Гаранция 24 месеца

 

 

Включено: термален телескоп,  Държач за релси Picatinny пластмасов калъф с пяна за късане капак на обектива зарядно устройство с мрежов адаптер от ЕС тип (за 2x 18650 литиево-йонни батерии) 18650 батерия (2200 mAh) кабел за видео изход ръководство за употреба Гаранционна карта