Продукти

Garmin Alpha 200i

Garmin Alpha 200i
12 август 2020

Подобрен капацитет на картата, по-голям 3,5-инчов екран, който може да се чете на слънчева светлина и програмируеми бутони. Това са някои от подобренията на новата Alpha 200i. Устройството има и интегрирана сателитна технология InReach1, която позволява двупосочни съобщения и интерактивни SOS известия.

По-голям сензорен екран и нови функции. Сега Garmin стартира Alpha 200i. Снимка: Garmin

- Когато разработихме Alpha 200i, работихме в тясно сътрудничество с ловците, за да подобрим най-важните им инструменти, които мнозина използват ежедневно, в работата си с кучета. Резултатът е Alpha 200i с редица важни подобрения, които правят голяма промяна за ловците, казва Дан Бартел, мениджър на глобалните продажби на Garmin в прессъобщение.

- Сега добавяме и технологията InReach към Alpha 200i, което означава, че нашите клиенти могат да поддържат връзка със заобикалящата ги среда и семейството си чрез текстови съобщения и проследяване на живо, независимо къде ловуват, продължава той.

Alpha 200i има голям капацитивен 3,5-инчов сензорен екран. С него ловците могат също да конфигурират специфични приложения за лов, докато показват съответната информация, необходима за изпълнение на задача. Използвайте специални бутони на Alpha 200i за бърз достъп до любимите страници, включително списъци с кучета / групово обслужване, топографски TopoActive карти на Европа и още повече функции за по-лесно боравене в гората.

Множество сателитни системи

Новият маяк получава сигнали от няколко спътникови системи и по този начин осигурява по-добро позициониране в сравнение с ако е бил използван само GPS, преди всичко разликата в предизвикателния терен е забележима. Alpha 200i има предварително програмирани Garmin TopoActive карти на Европа и BirdsEye сателитни изображения могат да бъдат прехвърлени директно в устройството.

Като ловец, вие сте далеч в гората или в райони с ограничено мобилно покритие, Alpha 200i дава сигурност на потребителя чрез сателитната технология inReach.

С глобалната сателитна мрежа Iridium® можете да изпращате и получавате текстови съобщения, да навигирате по маршрута, да се регистрирате и споделяте лова и, ако е необходимо, да изпращате SOS, за да получите помощ от GEOS, професионален глобален център за наблюдение и реагиране, който е достъпен денонощно - директно от Alpha 200i или друго съвместимо устройство (необходим е активен абонамент за сателитен абонамент).

Печат на карти

За да улесните още повече, можете да се свържете безжично с приложението Garmin Explore на мобилното си устройство, за да пишете и преглеждате карти. Обхватът според Garmin е до 14,5 км (в зависимост от терена), а животът на батерията за до 20 часа; 15 часа с активирана технология inReach. Alpha 200i е водна категория според IPX72.

Използвайте или традиционен компас, или новата функция Pro-view, където веднага можете да видите къде е кучето. Системата осигурява актуализация на позицията на всеки 2,5 секунди за до 20 активни кучета, така че дори ако кучето е затъмнено от дървета или е далеч, можете бързо да видите позицията на кучето в почти реално време. Устройството може да съхранява и споделя повече от 20 неактивни кучета.

Alpha 200i може да бъде закупен като пакет с кучешка каишка T5 и ще бъде наличен през трето тримесечие на 2020г.

https://www.jaktjournalen.se/