Продукти

FOR

FOR
17 август 2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ЗА ОРЪЖИЕТО

 

 

 

Перфектна и пълна гама от грижи за оръжия се предлага в семейството на марките FOR Gun. Продуктите варират от почистващи смазки за цеви, препарати за почистване на армейско оръжие, масла за пистолети, масла за консервиране и защита от корозия до висококачествено масло и грижа за приклади, ложи и полуложи. По-специално, продуктите се характеризират със своята специализация за различните видове оръжия, от ловни  и спортни оръжия до полуавтоматични и автоматични оръжия. Иновативният препарат за почистване на цевта с цветен индикатор, който показва дали все още има отлагания, е особено популярен. Предлаганите сонди за впръскване също са популярни, които са с дължина до метър и по този начин наистина достигат до всяка цев във всяка точка.

 

 

ПРИМАМКИ И ОБРАБОТКА НА ТРОФЕЙ

 

 

 

 

Тази линия продукти е насочена предимно към ловците. В този сегмент предлагаме например пълна гама от обработка на трофеи и консервиране за трофеи, от варене на трофея и отстраняване на месото на  до обезмасляване и избелване на трофеи. Ние също така разработихме много специални атрактанти, на които никое диво животно не може да устои. Индикатор за посоката на вятъра при издебване и причакване в подборният лов, затваря крагът за всичко, свързано с лов.

Новини: Трофеят победител в теста за избелване

Сега, когато регламентът на ЕС позволява само водороден пероксид да присъства в продукти с максимум 12%, избелването на трофеи с популярните 30% разтвори приключи.

Добрата новина е, че има алтернативи: Wild und Hund (немско списание) тества трофейни избелващи продукти в брой 11/ 2017 и обявява избелващата паста FOR Hunter Trofi-BP за победител в теста . Wild und Hund публикува резултатите от избелването в снимки, наред с други неща. Резултатът е впечатляващ, което е отразено и в рейтинга за нашия продукт. Най -добрият резултат при избелване на черепа е постигнат от Tropy BP от FOR HUNTER.

 

 

ГРИЖА ЗА ЛОВНИ ДРЕХИ И ДРЕХИ ЗА ОТКРИТО

 

 

Това семейство продукти предлага богат набор в своя каталог, висококачествени и високоефективни импрегниращи агенти, дишащи препарати, восъци за лов,цялостната защита и подръжка на на всички ловни дрехи, специални облекла, скиорски екипи, обувки, ботуши, и др. От FOR OUTDOOR са се погрижили и разработили специализиран перилен препарат удължаващ живота на вашата мембрана. Препаратът ANTIPA Silver spray отстранява всякакви миризми от вашите обувки.

 

 

 

ВЪЗПИРАЩИ СРЕДСТВА

 

 

 

Тук предлагаме INVIFENS особено възпиращо миризливо вещество. Оградата от миризми за гори и селско стопанство ефективно предотвратява навлизането на диви животни в маркирани зони. С това много ефективно възпиращо средство се обръщаме и към горските и собствениците на насаждения, които искат да защитят своя от обект от диви животни.

 

 

ловувамГрижа за пистолета